m11

Mange af os har vægfliser i vores hjem. Det kan være af æstetiske eller funktionelle grunde, men ofte er valget af fliser permanent. Det gør, at vi ofte går efter det sikre valg, som nogle gange også er en smule kedeligt.

Med udskiftelige vægfliser er det imidlertid muligt at følge forskellige farvetrends og ændre udseende på et rum, når ens smag ændre sig. Konceptet kaldes Click’n Tile, og det er en fantastisk måde at forny boligens rum på.

En ny måde at bruge fliser på

Når du tænker på vægfliser, tænker du måske på en meget permanent løsning. Derfor kommer vi også ofte til at vælge nogle neutrale fliser, da de skal kunne passe til vores smag i mange år fremover.

Nu er der dog en anden mulighed, som gør det muligt at udskifte vægfliserne når som helst. Konceptet Click’n Tile er en type vægfliser, som kan klikkes af og på. Dette gør det muligt, at ændre farver og mønstre på væggen så ofte man ønsker.

De udskiftelige vægfliser gør det muligt at prøve nogle sjove og anderledes farver, da de ikke er permanente. De gør det også muligt at afprøve forskellige farvekombinationer og mønstre. Det er en interessant måde, at give en rum et personligt præg.

hus

Fliser på badeværelset

Mange badeværelser har fliser, da fliser kan tåle vand. Badeværelset er et perfekt sted at bruge Click’n Tile og give rummet et pift.

Et badeværelse behøver ikke være hvidt og ordinært. Der kan sagtens tilføres lidt farve til rummet, og vægfliser er en perfekt måde, at gøre det på.

Fliserne kan bruges i store dele af badeværelset eller blot i en lille del. Det kan være ved badet eller ved vasken. Med de udskiftelige vægfliser er det også muligt, at matche fliserne med forskellige elementer i badeværelset. Det kan eksempelvis være, at både vægge og håndklæder skal være røde.

Et unikt udtryk i køkkenet

Vægfliser i køkkenet er smart af flere grunde. Under madlavning kan de ofte ske, at noget sprøjter op på væggen og skaber pletter. Det ser ikke så godt ud, men fliser kan nemt rengøres.

Fliserne fra Click’n Tile kan endda tages af og vaskes i opvaskemaskinen. Dette gør det endnu nemmere at rengøre fliserne.

Ud over at være smarte i forhold til rengøring af køkkenet, giver vægfliser et unikt og cool look til rummet. Et interessant mønster i fliserne, kan gøre køkkenet meget mere personligt.

Ligesom på badeværelset kan fliser i køkkenet udskiftes når som helst, hvilket gør det nemt at ændre rummet udtryk.