m11

Det kan være en stor beslutning af finde ud af, hvor man ønsker at bo uanset om det er første gang du flytter hjemmefra eller du ønsker at flytte til et nyt område. Drømmer du om at flytte til et område, hvor du kan komme til at føle dig fuldkommen hjemme og få opbygget dig et netværk på kort tid, så kan en studiebolig Valby måske være en perfekt løsning for dig. Der findes mange forskellige typer af studieboliger, så om du ønsker at bo et sted hvor der er mulighed for at være social med andre mennesker, der befinder sig samme sted i livet som dig eller du er mere til en bolig, hvor du kan trække dig tilbage og nyde dit eget selskab, så er det muligt at finde en perfekt studiebolig i Valby, der kan leve op til dine ønsker til en fremtidig bolig. 

Studieboliger

Om området 

Valby er en bydel i København, der ligger ganske få kilimeter vest fra det centrale København. I området befinder der sig et stort udvalg af forskellige caféer. Så ønsker du at finde en hyggelig café, hvor du kan få læst i studiebøgerne, er der rig mulighed for dette i byen. Der er flere gode grunde til at vælge at flytte til Valby. I Valby vil du kunne få mere for pengene sammenlignet med det indre København. Samtidig er du kun en cykeltur væk fra det travle byliv. Er du ikke vild med at cykle, så er transportmulighederne i Valby rigtig gode. Området har ligeledes mange grønne områder og parker. Ved at flytte til Valby kan du altså kombinere bylivet med mere rolige naturområder. 

Grønne områder

Om studieboliger 

I Valby vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige studieboliger. Er du i tvivl om, hvilken type bolig, der vil passe bedst til dine behov, så kan du med fordel undersøge fordelene og ulemperne ved de forskellige typer af studieboliger. Ønsker du eksempelvis at bo et sted, der emmer af liv, men også ønsker at have mulighed for at kunne slappe af i dit eget selskab, så kan et kollegie måske være lige noget for dig. Et kollegie er en social boligform, men hvor har din egen lille lejlighed. På et kollegie vil der typisk være fælleskøkken, hvor du har rig mulighed for at være social og lære en masse nye mennesker at kende. 

Ligegyldigt hvilken boligtype, du er til, kan du finde en i Valby.