m11

Hvis du skal have en trampolin til haven, så kan det være en god idé at grave den ned. Det er klart, at du gerne vil sikre dig, at der ikke kommer til at ske noget, når der er nogen, der bruger trampolinen. Men man kan aldrig være sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til at hoppe ved siden af. Det er dog en del mindre farligt, hvis trampolinen er jævn med jorden, så der ikke er noget at falde ned fra. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør, når du skal i gang med at grave en trampolin ned. 

hoppe

1) Undersøg jorden som det første

Det kan være en god idé at starte med at undersøge jorden inden du begynder med nedgravning af trampolin som projekt. Det er meget forskelligt, hvad der findes af jord, og det er også vigtigt, at du ikke graver trampolinen ned et sted, hvor jorden er løs. Så er der nemlig igen ikke ordentlig sikkerhed. Det skal helst være et sted i haven, hvor det er muligt for dig at finde tæt og kompakt jord. 

2) Find placering

Derefter skal du i gang med at finde den placering, hvor din trampolin skal nedgraves. Her er det en god idé at kigge efter et sted, hvor der ikke er for mange træer og buske i nærheden. Det skal jo f.eks. ikke være sådan, at der er noget at hoppe hen i eller en buske med tjørne, som man kan falde ned i. 

3) Markér der, hvor der skal graves ud

Inden du kan gå i gang med nedgravning af trampolin til haven, kan det være en god idé at markere, hvor det er, at der skal graves jord op. På den måde er du sikker på, at du graver det rette sted. Sørg for, at der er god plads, når du skal i gang med nedgravning af trampolin til haven, så du slipper for, at der er en masse ting, der kommer jord på.

4) Selve nedgravning af trampolin

Nu skal du i gang med udgravning af hul. Her er der forskellige metoder, du kan tage i brug. Det er f.eks. muligt at leje en mini-graver til opgaven, og det vil også betyde, at du sparer dig selv for en masse tid og besvær. Men har du mod på det, kan du også kaste dig ud i nedgravning af trampolin med håndkraft.