m11

At passe godt på dine døre er vigtigt for at sikre, at de fungerer optimalt og holder i mange år. To vigtige elementer, der kan hjælpe med at beskytte dine døre, er dørkroge og dørstoppere. Disse har forskellige funktioner, men begge kan være til at forhindre skrammer på døre og vægge.

Kroge til dine døre

 

Dørkroge er diskrete og monteres på døren for at forhindre den i at ramme væggen, når den åbnes eller lukkes. De kan være særligt nyttige i situationer, hvor der er begrænset plads, eller når vinden blæser, der kan få dørene til at smække hårdt. Mange bruger disse ved terrassedøren. Dørkrogene fås i forskellige størrelser og designs og kan være lavet af forskellige materialer som metal.

 

Dørstoppere som en mulighed

 

Dørstoppere er en anden type, der også bruges til at forhindre døre i at smække i, når de åbnes eller lukkes. De placeres enten på gulvet eller monteres på væggen bag døren og fungerer som en form for buffer mellem døren og væggen. Både i butikker og online er der et bredt udvalg af dørstoppere – find dørstoppere her i forskellige designs, materialer og prisklasser.

 

Dørstoppere kan være særligt nyttige i situationer, hvor der er kraftige vindstød, eller når døren åbnes ind i en væg, hvor der er risiko for at lave mærker på døren eller væggen, eks. hvis børnene er ivrige efter at komme ind eller ud af rummet. De kan også holde døren åben, hvis den nemt lukker i af sig selv.

 

Filterpuder i flere størrelser

 

Filtpuder er en alternativ løsning, der er lavet af et blødt filtmateriale og placeres enten bag døren eller på dørens kant for at absorbere stød og lyd. Filtpuder er særligt nyttige, hvis du ønsker at undgå at bore, da de kan nemt placeres og flyttes. De fås i mange størrelser og bredder.