m11

Hvis du går efter kombinationen af et flot og helt ensartet gulv og et ekstraordinært slidstærkt gulv, så kan epoxymaling sagtens være den optimale løsning. Det kan have både en helt skinnende, en mat eller et gråligt look. Dermed kan du vælge den type epoxymaling, som gør dit gulv helt unikt. Det betyder meget for hele rummets look, hvordan den endelige finish på gulvet er.

Du kan enten selv påføre gulvet det ultrastærke epoxymaling, eller du kan overlade opgaven til en professionel håndværker.

kvinde_gulv

Hvad er epoxymaling?

Epoxymaling er en to-komponent maling, som blandes af to materialer lige inden, det skal anvendes. Det består af en base og en hærder, hvis kemi er så enestående, at de tilsammen udgør noget af det mest slidstærke gulvmaling, der findes.

Den type maling er meget brugt i forbindelse med gulve i industrien, men det er også ved at vinde indpas i private hjem. Det er det netop på grund af dens særlige slidstærke og solide egenskab og også på grund af den lækre finish, som overfladen får.

Vær opmærksom på, at epoxymaling ikke er velegnet til gulve, der er fuger eller andre lignende ujævnheder i. Denne type maling minder meget om helt almindelig gulvmaling, men der er dog noget, du skal være særligt opmærksom på, hvis du vil udføre arbejdet selv.

Lad en professionel klare opgaven til en god pris

Hvis du sætter dig grundigt ind i, hvordan du skal håndtere epoxymalingen, eller prioriterer du at bruge tiden anderledes, så er det super at sætte en håndværker på opgaven. Så er du sikker på, at resultatet bliver lige, som det skal være.

Vælger du at gøre det, så er det altid klogt at indhente et par tilbud, som du kan vælge imellem. Her hos maleeksperten.dk kan du få tre forskellige uforpligtende tilbud, som du kan vurdere stille og roligt. På den ene side skal du jo kunne forvente, at jobbet bliver udført professionelt og med et sublimt resultat. På den anden side, har du nok ikke lyst til at betale mere end nødvendigt for at få det gjort.

Derfor bør du altid give dig god tid, inden du vælger den håndværker, der skal udføre det pågældende arbejde for dig. Kvalitet koster, men det behøver ikke at koste mere end nødvendigt. Få et godt håndværkertilbud og diverse gode malingtilbud hos maleeksperten.dk. Det kan virkelig godt betale sig.