m11

Med til voksenlivet hører der sig en masse bekymringer og en masse ting, som man mest af alt vil kalde for sure pligter. Voksen ting som regninger, bilag og andre praktiske foranstaltninger, som blot skal være i orden, for at tingene fungerer som de skal, men processen dertil kan være en smule frustrerende.

Det fører ofte også en masse udgifter med sig, og selvom man forsøger at investere og generelt bruge sine surt optjente penge klogt, så er der flere henseender, hvor at pengene mildest talt flyver ud af vinduet. Dette gælder også i sager, hvor man køber en bil, fordi det på ingen måde er en god investering økonomisk. Det er dog en af de vigtigste investeringer du kan lave i forhold til tid, praktik og komfort.

Disse punkter må man ikke underkende, og der er faktisk en måde hvorpå du kan anskaffe dig en lækker, fornuftig, sikker og god bil til penge, som er til at komme i nærheden af. Det er nemlig ved at købe brugt, bl.a. kan du købe en brugt ford s max, og få en af markedets bedste biler til en meget fordelagtig og stærkt konkurrencedygtig bil. Hvis ikke det er overtalelse nok kommer der her tre andre årsager til at købe en brugt bil hos Ford.

Den grønne tanke

Åbenlyst så er valget af en brugt bil et stort skridt i grøn retning, fremfor at købe en fabriksny bil. Produktionen af biler er også en klimasynder, og derfor vil et fravalg af en ny, og et tilvalg af en allerede brugt bil være et grønt køb.

Mange biler når slet ikke at udføre deres fulde potentiale, fordi mange familier ikke får dem brugt så meget som de kan, og derfor står der er en lang række gode, men brugte biler rundt omkring i landet, som har enormt mange gode kilometer i sig endnu.

En bil er til for at blive brugt

Med til en brugt bil hører sig også nogle få brugsspor, og det kan for nogle være et minus, men det kan faktisk være en stor fordel. Især hvis man er en børnefamilie. Der er nemlig ikke noget der nu skal stå til hindre for at bilen bliver brugt, nydt og benyttet i fuldt flor af alle familiens medlemmer.

Her skal ingen være bange for fedtfingre på ruden, en smuldret kiks mellem sæderne eller lidt spildt vand på instrumentbrættet. Bilen er kommet godt i gang allerede, og derfor er den helt klar til at blive brugt af endnu en køreglad familie, og dette medfører oftest lidt svineri.

En økonomisk friplads

Økonomien er allerede nævnt som stor fordel, og dette er heller ikke til at komme udenom. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man vælger at købe en brugt bil fremfor en helt ny fra fabrikken. Hvis man koncentrerer sig og laver en god handel ved en autoriseret forhandler, så har man stadig en lang række af de garantier og lignende, som man har ved en handel af en helt ny bil.