m11

Skal du sælge din bolig, eller skal du købe en ny? Så er det trygt at gøre det med hjælp fra en ejendomsmægler, da de klarer alt det praktiske for dig. Hos Mægleren kan du både få hjælp til at sælge din nuværende bolig, samt med at finde og købe din nye bolig. Så kan du bruge din tid på at finde ud af, hvor du gerne vil flytte hen, og slippe mage af bekymringerne omkring den bolig, der skal sælges, da din mægler tager sig af det for dig. Ganske nemt.

stue

Leder du efter et erhvervslejemål?

Har du fået øjnene op på de mange fordele ved at leje lokaler til erhverv? Så har du brug for at få hjælp af professionelle mæglere – se mere her og få hjælp. Hos en mægler kan du også få vist de lejemål, som endnu ikke er kommet offentligt til salg. De såkaldte skuffesalg, hvor der endnu ikke er nået at blive oprettet en salgsannonce. Forhør dig hos mægleren om dine muligheder, og hvad der er af mulige boliger, der kan passe til dine behov for et hjem. En mægler har ofte et samarbejde med en bank og et realkreditinstitut, så du også kan få hjælp til boliglån.

Når din bolig skal sælges, så gør det pæn

Inden du sætter din bolig til salg, så er det en god idé, hvis du sørger for, at din bolig tager sig så godt ud som muligt. Det vil give en højere vurdering og tiltrække flere købere. Meget af det kan du gøre selv, uanset om du er gør-det-selv menneske eller ej. Væggene kan males, og du kan indrette boligen, så den fremstår imødekommende og altså ikke beskidt, rodet og hverdagsagtig. Ryd godt op, og sørg for, at der er rent og nydeligt i hjemmet. Stil også gerne friske blomster og planter frem.

lejlighed

Når der skal mere til end oprydning

Er der ting i boligen, der skal laves bedre inden salg så sørg for, at det bliver gjort. Mangler der at blive opsat en håndvask, så få en sat op. Det behøver ikke at være en dyr en, men en pæn og billig er helt fin. Mangler du at få sat lister på, så se lige at få det gjort. Det ser bare så meget mere færdigt og indbydende ud, når tingene er fikset, og du vil have en meget bedre samvittighed ved at overdrage boligen til de mulige købere.