m11

Når du bygger til en god pris, en lav pris, en fornuftig pris, er det ofte en mere krævende affære, end hvis du fik dig noget mere hjælp. 

Sådan en omgang kan dræne dine kræfter, hvis du ikke sørger for at passe på dig selv, huske at slappe af og se fremskridtene i projektet. 

Det kunne også være en gammel vane, du nu igen kan få lov at nyde. Med en el cigaret kan du nemlig få følelsen af at ryge, men slippe for tjære og nikotin. Du kan få et godt alternativ til cigaretten.

E-cigaret

Hårdt slid – i din fritid

Oftest foregår det hårde slid med udbygningen eller terrassen i din fritid. Når du kommer hjem fra en kortere dag på jobbet, i dine weekender og selvfølgelig i ferierne. 

Du har selv indvilliget til det, så brok hjælper dig ikke særlig langt. En god arbejdsrutine er derimod guld værd for de næste par uger eller måneder. 

Alt afhængig af hvor gode dine kræfter er i et byggeprojekt, har du formentlig allerede nogenlunde en arbejdsstrategi.

Hvis du vil undgå at føle dig irriteret og sur over dit billige byggeprojekt, vil det ikke være den dummeste ide at få kortlagt dit arbejde. 

Specielt når du bygger efter en dag på jobbet eller i din weekend, hvor du ikke har alverden af tid, er dine tanker sjældent kun på projektet. De er sjældent i stand til at skade det store overblik. 

Så få det overblik skrevet ned, få den inkorporeret i dit arbejde, så du altid ved, hvad du skal give dig til – nogenlunde. Det giver dig er meget større overblik, et bedre udgangspunkt og en bedre forståelse for det projekt, du bygger. 

Du vil ikke kunne undgå at blive sur eller føle afmagt – alt efter dine færdigheder – men du kan beslutte dig for mængden af tilfælde, hvor de optræder. 

Glad_håndværker

Husk at stresse af, når det bliver nødvendigt

Hvad gør du så, når du stor på en halvfærdig terrasse og ikke aner, hvordan du kommer videre. Slår du ud med armene, sparker lidt til nogle brædder, bliver for sur til at være sammen med, eller hvad gør du?

Det er svært at styre sine følelser, når du først er kommet til det punkt, hvor det hele er noget lort, og du ikke aner, hvorfor du startede. 

Måske er det nogle sug på en el cigaret, du har brug for. Bare lige nogle sug fra dampene, mens du står og vender blikket væk fra terrassen. 

Du vil helt sikkert opleve, at det har en positiv effekt på dig humør. I hvert en mere positiv effekt end cigaretten. 

 

Enden er nær

Og husk så på, at enden er indenfor rækkevidde. Medmindre de brædder, du har fået købt, er solgt til så lav en pris, at du ikke kan bruge den til noget som helst, så er enden indenfor rækkevidde, den er nær. 

Tænk hellere på, hvor skønt det bliver, når terrassen er færdig, undlad at tænke på byggerodet og dine manglende færdigheder. Et skridt ad gangen. Så stor terrassen pludselig færdig og smuk.