m11

Det er meget hot at have en del glas i indretningen. Glas kan noget helt særligt i forhold til lys, refleksioner og look. Hvis du for eksempel synes, at en New Yorker glasvæg er noget af det fedeste, så er der måske ikke så langt fra tanke til handling, som du forestiller dig.

Sådan en væg kan skabes på forskellige måder, og du kan enten bygge den selv eller få en kompetent håndværker til at lave den til dig. Glasvæggen kan udformes på forskellige måder, og den kan være enten en hel væg eller en del af en væg. Uanset hvordan du ønsker din egen New Yorker væg, så kan det nok lade sig gøre – særligt hvis du overlader opgaven helt eller delvist til et professionelt firma.

Hvordan kan en New Yorker væg laves?

En New Yorker væg er bygget af glas, som er sat i rammer, som tilsammen udgør en samlet væg. Rammerne er typisk lavet af jern, stål eller messing, men de kan også være af træ. Især metalrammerne giver glasvæggen et råt og industrielt look.

Ud over at sådan en væg giver noget helt unikt til indretningen, så giver det også en del mere lys i de rum, som deler væggen. Glas giver lys, og det reflekterer lys. Væggen kan laves som en hel væg, eller den kan være delvist af glas. Der kan også være ruder eller døre, der kan åbnes og lukkes i væggen. Læs mere om New Yorker glasvægge, og få god inspiration til, hvordan sådan en kan skabes.

Få lavet din personlige glasvæg, så den passer helt perfekt til netop din væg og dine rum. Den kan laves efter individuelle mål, så den passer helt optimalt.

Hvilke fordele er der ved en New Yorker væg?

En New Yorker væg ser for det første super fed og rå ud. For det andet giver den en masse ekstra lys til de rum, der er involveret i den. Det kan være en måde at dele et rum op på – uden at der bygges en almindelig væg.

Det er en let og lys måde at dele et eller flere rum op på. Lysindfaldet bliver bevaret, og så giver væggen altså virkelig meget til stemningen og looket. Husk, at væggen kan laves efter individuelle mål og med de detaljer, som du ønsker. Kontakt gerne glasvaeg.dk med det samme og få en inspirerende snak og et uforpligtende tilbud på en glasvæg hjemme hos dig.