m11

I 1942 stiftedes FDB Møblers tegnestue som et oprør mod tidens designtendenser. Det primære mål med møblerne var, at de både skulle rumme funktionalitet og æstetik, men også være tilgængelige i pris for alle. Den anerkendte arkitekt og møbelsnedker Børge Mogensen var tegnestuens første leder, hvilket tydeligt ses som et gennemgående træk i mange designs. Møblerne skulle ikke udelukkes til at være for de velhavende, men skulle kunne købes af alle. Dog skulle der ikke gås på kompromis med funktionalitet og høj håndværksmæssig kvalitet for at leve op til dette mål. Gode kvalitetsmøbler skulle være tilgængelige for enhver.

Mærkets kendetegn

FDB Møbler er kendetegnet ved designklassikere i høj kvalitet præget af rene linjer og en ansvarlig produktion. Der designes fremtidige møbler, men det er altid et krav, at de skal passe i stil med de oprindelige klassikere for at bevare den røde tråd gennem alle både nye og gamle modeller.

stue

Produkter

I dag forhandler FDB et hav af forskellige produkter i mange forskellige varianter. Du kan finde alle nødvendige møbler til indretning af din bolig i forskellige farvenuancer og størrelser. Udvalget omfatter alt fra siddemøbler til opbevaring og forskelligt boligtilbehør.

Du kan indrette stuen og spisestuen med klassiske og komfortable stole og borde fra FDB Møbler, eller du kan investere i en skøn sofa, der indbyder til hygge og familietid. Derudover kan du skabe en behagelig og hjemlig atmosfære med en lænestol eller købe et sofabord, hvor du kan smække benene op efter en lang og travl arbejdsdag. For endnu bedre komfort kan du tilføje nogle af FDB Møblers boligtekstiler til dine siddemøbler. Dette gælder blandt andet flotte puder og plaider. Derudover er flotte og moderigtige duge, viskestykker, dækkeservietter, karklude, hynder, og sengetøj en del af FDB’s store sortiment.

Af opbevaringsmuligheder finder du reoler, hylder, kommoder og skænke designet af anerkendte arkitekter og designere. Udover møbler tilbyder FDB Møbler belysning – pendler, bordlamper og gulvlamper i tidløst design til det klassiske såvel som det nytænkende og moderne hjem.

Indretning af dit hjem med designklassikere

FDB Møbler er kendte designklassikere. Du finder velkendte modeller i deres sortiment samt nyere og mere kreative designs til de moderne hjem. Ligegyldigt hvordan du bor, eller hvorledes du ønsker at indrette dit hjem, vil du kunne finde et møbel, der vil falde i din smag og passe ind i dit hjem. Der er et bredt udvalg af siddemøbler, opbevaringsmuligheder, belysning, boligtilbehør og andet i et klassisk, tidløst og velkendt design.