m11

En hund kan være en rigtig positiv tilføjelse til et hjem. Den kan sprede liv og glæde i hele huset, og det er selvfølgelig altid rart at blive modtaget med logrende hale, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag.

Et ekstra behåret og knap så rationelt tænkende medlem af familien kan dog også godt introducere en del problemer. Især hvis man godt kan lide et rent og pænt hjem, der er godt indrettet. For det første har mange hunde det nemlig med at fælde, og så kan man altså godt vinke farvel til sit ellers så rene gulv.

hunde seng

Løs problemerne nemt og enkelt

Nu vil der for evigt og altid ligge hundehår på gulvet, medmindre man konstant står med støvsugeren i hånden. Dette kan dog omgås ved at få sig en hund, der ikke fælder, eller som i hvert fald har meget korte hår. Alternativt kan man selvfølgelig også bare anskaffe sig en robotstøvsuger, som kan gøre arbejdet for en.

Desuden har nogle hunde en uvane med ikke ligefrem at efterlade deres hjemsted i den bedste stand. Man har hørt historierne om hunde, der har gnavet i alt fra sko til sofaen. Dette kan dog undgås ved at træne sin hund til kun at bide i det legetøj, der er sat til side til den.

Indret huset med flot hundeudstyr

Selvom din hund hverken æder sko eller strør hår rundt omkring i hele huset, kan den dog godt præsentere en indretningsmæssig udfordring for langt størstedelen af det hundeudstyr, der skal stå i selve hjemmet er nemlig ikke ligefrem genstande, der pynter.

hunde

Dette er udbyderne dog også ved at være blevet opmærksomme på, og stadig flere producenter af hundeudstyr er derfor også i gang med at producere stilrent hundeudstyr, der passer ind i det moderne og pæne hus. Du kan finde nogle af disse genstande på online butikker, der beskæftiger sig med hundeudstyr, såsom https://canem.dk.

Hvis man for eksempel tager et klassisk eksempel på hundeudstyr, såsom hundekurven, så bestræber disse producenter sig på at gøre denne meget mere enkel og elegant. Det indebærer i høj grad farvevalget, og de moderne hundekurve bliver for eksempel næsten udelukkende lavet i farver, der kan passe ind i et moderne hjem – såsom grå, brun og sort.

Desuden er udformningen af hundekurven også blevet langt mere lig resten af husets møbler, hvilket virkelig hjælper den til ikke at skille sig ud og gøre opmærksom på sig selv. Hundekurven kan ligefrem blive en indretningsgenstand i sig selv.

Det selvsamme kan siges om meget andet hundeudstyr, der er nødsaget til at stå i huset, hvilket betyder, at du sagtens kan holde et pænt hus med hund i hjemmet.

 


Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.