m11

Stort set hver dag bliver der googlet ord som billig kontinentalseng, spar penge på kontinentalsenge osv. Og det er da bestemt også dumt at betale for meget.

I Danmark er det dyrt at leve, og derfor har vi ofte lært i en tidlig alder at være sparsommelige, og det er langt hen af vejen også godt.

Men lige netop når det kommer til kontinentalsenge, så bør dit fokus måske ikke ligge på at spare, hverken tid eller penge. 

Gab

Derfor skal du bruge god tid på at vælge din seng

En god søvn er ofte nøglen til et godt og velafbalanceret liv. Det er selvfølgelig ikke sådan at jo mere du sover, jo bedre bliver alting. Men for lidt søvn har igen og igen vist utrolig negativ indflydelse på stort set alle aspekter lige fra sundhed til præstation, dit parforhold, din vægt og meget meget mere

Derfor er det utrolig vigtigt at du vælger den rigtige seng når du skal vælge, så fokus bør altså være på at finde den bedste kontinentalseng, og det kan nemlig godt kræve lidt tid, da du skal sætte dig ind i flere forskellige ting, men i sidste ende er tiden givet godt ud. 

Derfor skal du bruge flere penge på din kontinentalseng

Du skal selvfølgelig ikke bruge flere penge end nødvendigt, for dyrt er ikke altid lig med bedre.

Når vi taler kontinentalsenge så er der dog en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Der er dog også en anden måde du kan vælge at gribe det an på.

En god kontinentalseng kan sagtens koste på den gode side af 20-25.000 kr. men en rigitig god kontinentalseng kan også nemt holde i 20 år, og måske mere, det betyder også ca. 60.000 tilbragte timer i sengen.

Hvis du regner det ud giver du altså ikke engang 1 krone i timen for at sove med den højest mulige komfort, og det kan man jo ikke påstå er dyrt.  

Kroner

Garanti for en god seng

Som du ved er en seng altså ikke bare et billigt impulskøb, men faktisk et køb der kan få stor betydning for din hverdag, og derfor er det også værd at bruge lidt ekstra tid og penge på at vælge rigtigt.

Vælger du en god kontinentalseng og betaler du for den, så bør der som minimum også medfølge en god garanti, det er nemlig et tegn på at du køber en seng hvor forhandleren står inde for kvaliteten, og du har mulighed for at fortryde dit køb hvis sengen viser sig at være helt forkert.