Optimer jeres energiproduktion med solcelleinvertere

Har I fået monteret et solcelleanlæg, eller overvejer I det? Der er mange ting, man skal have styr på, når man får monteret solceller. Heldigvis er det som oftest noget, producenten og leverandøren af solceller har helt styr på. Men det kan alligevel godt betale sig at sætte sig lidt ind i de forskellige ting, der har relevans, når du får installeret dine solceller. Har du for eksempel hørt om en solcelleinverter?

Solcelleinverteren fungerer, uanset om I skal have monteret til en større solcellepark i forbindelse med jeres virksomhed, eller om det er til det lille solcelleanlæg i privaten. Inverteren er med til at optimere energiproduktionen, så I får endnu mere ud af den – og den kan også få betydning for jeres systems evne til at lagre energi, som er vigtig, når der ikke nødvendigvis bliver produceret på en skyet dag. Det kan I læse meget mere om på hjemmesiden.

Hvad koster et solcelleanlæg?

Hvis I overvejer at få monteret et solcelleanlæg, er det naturligvis vigtigt at finde ud af, hvad I skal forvente at budgettere med. Derfor kan I på hjemmesiden finde en beregner, der kan være med til at give jer en idé om, hvad I må forvente at skulle af med for anlægget. Noget af det, der blandt andet har betydning, er jeres tagtype – der er nogle tagtyper, der er mere optimale at montere solceller på end andre, der måske skal styrkes, før det kan lade sig gøre.

Solcelleanlægget har en pris, men det er også en udgift, der på sigt gerne skal være med til at tjene sig selv ind igen. Det skal ses som en investering i grøn energi. Energipriserne ligger højere i dag, end de har gjort i meget lang tid, og det har påvirket mange husholdninger – så er det noget, du vil gøre noget ved, er solceller måske løsningen.

KATEGORIER:

Tags:

Der er lukket for kommentarer