m11

Stuen er rummet, hvor hele familien kan samles. Derfor er det vigtigt, at stuen er lavet til jeres familie. Det kan være alt fra at ændre på rummets layout til at udskifte møbler. Her kan du læse mere om, hvordan du selv kan renovere din stue. 

Skab mere plads i rummet
Hvis du har en stue, som er i et rum for sig selv, kan stuen hurtigt virke lukket fra resten af huset. Mange moderne hjem har en mere åben plantegning, som hjælper med at skabe mere sammenhæng i hjemmet. Det kan blandt andet være i form af et køkken-alrum, hvor der ikke er en væg mellem stuen og køkkenet. Det er blandt andet perfekt til middagsselskaber, hvor du gerne vil være en del af selskabet, selvom du står i køkkenet noget af tiden. Du kan også samle spisestuen og dagligstuen, så det hele er i ét stort rum i stedet for flere små. Selvom det lyder som meget arbejde at lave om i plantegningen, så er det muligt selv at rive en væg ned i sit hjem. 

hyggelig stue med grøn sofa

Slut med at lege i stuen? Giv børnene lidt udendørslegetøj

At indrette stuen er noget af det vigtigste. Ordentlig indretning kan transformere hele hjemmet. Flotte lokaler kan hurtigt miste deres værdi, hvis de ikke er godt indrettet, men kedelige rum kan få mere liv og personlighed gennem ordentlig indretning. I stuen skal der være plads til hele familien, så derfor kan det være en god ide at inddrage hele familien i indretningen. Det kan blandt andet være ved at tage dine børn med, hvis de gerne vil have en sjov legestue, mens du gerne vil holde den elegant. Derfor kan du i stedet købe dem noget udendørslegetøj, så stuen kan holdes ren, pæn og fri for alverdens legetøj. Klik her for at de bedste trampoliner til nedgravning.

moderne stue med pejs

Invester i tidsløse designs 

Der kommer hele tiden nye boligtrends, som der har indflydelse på møbelmarkedet. Selvom det er spændende og sjovt med trends, så kan det også skabe en indretning, som måske ikke passer helt til din smag. Hvis du er i tvivl om en trend, kan det altid betale sig at gå efter tidsløse designs. De vil forblive flotte gennem årtier, så du vil elske dem hele livet. Hvis du en dag skulle vokse dig træt af designet, er det nemmere at videresælge møbler i tidløse designs, så du kan tjene nogle af pengene ind igen.