m11

De færreste af os synes at det er en fed oplevelse at låse sig ude og bruge penge på dyre vagtudkald gebyrer hos en låsesmed. I en stresset situation, som det er at låse sig selv ude, er måske ikke prisen på regningen de første man tænker på, som regel vil man jo bare gerne komme indenfor igen, så at man kan forsætte sin hverdag.

Her kommer vi alligevel med nogle tips på hvordan du kan spare på vagtudkald gebyret hos en låsesmed. Læs vores tips og stå stærkere næste gang du eller en ven som du kan hjælpe, låser sig selv ude!

 

1. Vælg en lokal låsesmed

Når du vælger en lokal låsesmed f.eks. Låsesmed Frederiksberg, hvis du bor på Frederiksberg, så sparer du penge på kørsel og det er ikke benzinen til låsesmeden som er dyr, uden de er timeprisen for teknikeren i bilen som koster mest. Hav det i mente, så du søger efter en låsesmed på Google

2. Spørg låsesmeden om prisen

Vigtigt, husk at spørge låsesmeden om hvad det koster at udføre en oplukning hos dig og om det kan lade sig at gøres at åbne din døre, hvis det ikke kan og låsen skal bores op, husk at spørge om prisen på at bore låsen og samt pris for ny lås efterfølgende.

3. Ring flere hvis du tror at prisen kan gøres bedre

Hvis du tror at du kan få en bedre pris hvis du ringer til en anden låsesmed, så har du intet at miste på at gøre et forsøg, hav bare i mente at hvis prisen ligger under 6-800kr for en oplåsning af dør, så er det måske ikke skat og moms. Inkluderet i prisen.

4. Før du låser dig ude

Inden den dag du låser dig uge og du ved at du har en meget sikker lås, så kan det måske betale sig at tilkøbe en udvidet forsikring. Hør med dit forsikringsselskab.  Du kan også høre med din boligforening (hvis du er med i en) hvis det har et samarbejde med en låsesmed, Låsesmed Amager er et eksempel på en låsesmed som har mange aftaler med forskellige boligforeninger på Amager.