m11

Skal dit tag skiftes? Det er en svær disciplin at finde ud af, hvornår taget virkelig trænger til at blive skiftet. Det kan være en god idé at få en fagmand til at kigge på det.

Det samme kan siges om den eventuelle skiftning, for det kan være utrolig svært og meget tidskrævende at gøre selv.

Der kan jo også være andre ting, du hellere vil bruge din tid på, når du endelig er hjemme. Dit hjem står jo ikke bare og venter på, at du laver det om. Dit hjem glæder sig til at blive brugt.

Gør det Selv

Kan du gøre det selv

Det store spørgsmål for mange af os, kan vi virkelig klare det selv. Er du tømmer eller kender til taglægning, er svaret måske ikke så kompliceret. 

Men det kan jo være, at du ikke aner, hvad der er op og ned på sådan et tag. Så kan det være en stor fordel ikke at bevæge sig ud i projektet selv. 

I værste tilfælde kunne dine egne gode intentioner jo ende helt galt. Det ville dælme være ærgerligt at komme til skade i sin fritid, fordi du vil forsøge dig med et krævende hjemmeprojekt.

Så er det bedre at få fagfolk til det. 

Og netop fagfolk kan være en rigtig god idé også, når du skal have vurderet, om det overhovedet er tid til, at taget skal skiftes. 

Alt det og meget mere kan du blive klogere på her. Du får klar besked om prisen på et nyt tegltag. Det kunne jo være ret så behjælpeligt.

Giv dit hus de bedste omstændigheder

Dit hus kræver jo af dig, at du husker at passe på det. Det klarer ikke bare ærterne selv, som din have. Den skal nok klare sig, hvis du vælger ikke at klippe og slå den.

Nej, huset bliver du nødt til at være over, hvis du ønsker et hus, der skal stå mange år endnu. 

Og så er det heller ikke så slemt, at et nyt tag kan give huset et nøk op i prisen, hvis I skulle have lyst til at sælge en dag. 

Bagning

Hjemmet er der hele året

Når det så er sagt, er det også vigtigt bare at nyde sit hus. For det skal stå der i lang tid, og det skal helst bevare sin værdi. 

Men hvilken værdi har det, hvis I ikke selv har haft nogen glæde af det.

Husk at benytte huset, så der er liv i det. Det er den allerbedste investering, du kan gøre i dit hus. Det kunne f.eks. være projekter i køkkenet, hvor din bagning rigtig kommer i spil.

Måske gemmer der sig en rigtig mesterbager bag dine fingre. Eller måske er det ´bare´ en rigtig sjov aktivitet for hele familie, som I kan have glæde af.

Det er i hvert fald værd at overveje. Der er mange projekter, du kan tage med ind i dit hus. Eller du kan glemme projekterne og læse en bog, se den nye serie eller spille nogle spil med børn eller venner.