m11

Der kan være stor gevinst i at bygge et nyt hus, eller lave en tilbygning til eksisterende byggeri, du får på den første metode noget der splinternyt og lækkert, på den anden metode får du mere plads i dit nuværende hus, begge dele er guf for en boligejer.

For ikke at tale om at du kommer med på de boligprisstigninger der har præget markedet i de seneste år, og på den måde før du din formue større. Læs med her.

Der bygges på byggepladsen

Hvordan gøres det billigst?

Den billigste løsning er bestemt at lave det hele selv, men det kræver stadig at du ved hvor du får de billigste materialer, men det kræver at du ved hvordan man gør, og har adgang til den fornødne arbejdskraft, hvor det kan være rigtig godt hvis du har en flok venner der deler dine interesser, og I på den måde kan hjælpe hinanden med at komme videre.

Du kan naturligvis også vælge den dyre løsning, hvor du kan være sikker på at det bliver lavet hurtigt og ordentligt, hvis du hyrer en håndværker, der kan tage fat og gøre det for dig, men så kommer der bestemt også en faktura efterfølgende.

Hyggeligt hus med lys i

Vælg den nemme løsning og køb brugt

Det allernemmeste på den korte bane, er at rende ud og købe et brugt hus, hvilket også er den mest brugte løsning, fordi det ikke er helt så kompliceret for de fleste, som det er at købe et helt nyt hus eller bygge til eksisterende, men vælge noget der allerede står, og som passer til dit behov her og nu, bevares – det kan ændre sig over tid, men lige nu og her giver det mening.

Selv om det er mindre kompliceret end at bygge fra bunden, så er der stadig en masse ting du skal have styr på i en bolighandel, hvor det vil være en rigtig god idé at have en uafhængig rådgiver med på din side.

Det skyldes at ejendomsmægleren altid vil være sælgers mand, og ikke kan eller må repræsentere begge parter i en handel, hvorfor skulle du så ikke være repræsentere af din egen part?

Kontakt Hviidadvokater her, det er altid det man ikke gør der fortrydes mest, forstået på den måde, at hvis du efter en bolighandel på en eller anden måde står med håret i postkassen, så ville du ønske du havde haft advokaten med fra starten, det kan vise sig at være for sent efterfølgende.