m11

Hvis du trænger til nogle nye gardiner i dit hjem, kan du vælge at få besøg af gardinbussen, hvor du kan få hjælp til at få de helt rigtige gardiner som du leder efter. Du kan endda få et tilbud på gardinerne helt uforpligtende. Det som gardinbussen gør, er at den kommer og laver en opmåling af gardinerne som du vil have, og hvordan de skal være og monteres. Du får også mulighed for at vælge stof og mønster, samt hvilken type gardin at det skal være. Så får du et tilbud på hvad det ville koste at få sat op. Det er helt gratis at booke bussen til Lyngby. Du skal bare sige hvor bussen skal køre hen, hvilken tid der passer dig, og hvor mange vinduer du gerne vil have lavet gardiner til. Hvis du bor i en af de mindre byer omkring Lyngby, kan du også booke en tid hos gardinbussen. Det er byerne Virum, Holte, Gentofte, Hellerup og København. 

soveværelse med vindue

Vælg de rette gardiner

Du kan få en masse forskellige typer af gardin at vælge imellem, da det både er muligt at få rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, persienner, panelgardiner, stofgardiner, mørklægningsgardiner og så videre. Der er altså gardiner til alle rum i hjemmet. Om det er soveværelset hvor der helst skal kunne blive helt mørkt, eller stuen hvor det er rart at kunne skærme for, men uden at lukke helt for lyset. Der er selvfølgelig også mulighed for gardiner til børneværelset, hvor det ofte er sjovere med nogle mere farverige eller mønstrede gardiner. Det er alt sammen noget som du også kan få hjælp til at finde ud af, nemlig hvilke gardiner der passer bedst til dine forskellige vinduer, såvel som hjælp til hvordan de bedst kan vedligeholdes, eller hvordan man får dem til at hænge pænest.

Så hvis du har tænkt på at få skaffet dig nogle nye gardiner, eller går og leder efter nogle der passer, så find nye gardiner i Lyngby med gardinbussen. Her kommer den til dig, og hjælper dig med at finde de gardiner som du bedst kan lide, og passer bedst til dit hjem. 

Soveværelser og gardiner