Blog

Har du brug for en entreprenør?

Hvis du står i den situation, at du har brug for at få et stykke håndværk udført, men ikke selv ved hvordan du skal gøre det? Eller du er i tvivl om noget, og derfor ikke tør bevæge dig ud i at gøre det selv. Så kan det være du skal have fat i en entreprenør, som kan udføre opgaven for dig, og hjælpe dig med at få besvaret dine spørgsmål.

Der findes mange forskellige typer af entreprenøre, så når du skal vælge en, skal du være sikker på, at du har fundet den rigtige. Du kan læse mere om entreprenørbranchen, så du er sikker på hvad de forskellige entreprenører laver. Derudover kan du også se de forskellige entreprenørfirmaer, så du får fat i lige den entreprenør du har brug for.

Hvad er en entreprenør?

Måske er du ikke helt sikker på hvad en entreprenør er, hvilket kan gøre det svært, at vælge en entreprenør. Inden for håndværker branchen er en entreprenør enten en person eller et firma, som udføre en bestemt type arbejde, inden for det område som de er udlært, og arbejder med. Dette kan for eksempel være en malerentreprenør, en tømrer entreprenør.

Find entreprenøren til lige det du har brug for

Når du skal vælge en entreprenør, så er der forskellige ting du skal tænke på, inden du vælger. Du skal være opmærksom på hvilket arbejde de skal udføre og hvad du har brug for bliver lavet. Dette har en stor betydning for, hvilken entreprenør du skal bruge.
Derudover bør du også overveje lokationen. Det kan være en god idé, at vælge en entreprenør som ligger tæt på stedet hvor projektet er. Det kan være en god ide at vælge en entreprenør der kender til området, da de vil kende til de forskellige regler, men også lokationer af rør eller ledninger, som måske kan påvirke arbejdet.

Blog

Blog

Opgrader dit hjem med ideelle møbler og lys

Opgrader dit hjem med ideelle møbler og lys

Står du og overvejer det helt store indretnings makeover, så får du her nogle gode råd til hvordan du kan opgradere dit hjem med flotte møbler og god belysning. Hjemmet er stedet der bliver brugt allermest tid, og det er for mange vigtigt, at indretningen spiller, og at folk der kommer på besøg får et godt indtryk, når de træder ind af døren. Flotte møbler og god belysning er med til, at give et godt helhedsindtryk af boligen.

 

Gode og flotte møbler er med til at give indretningen et smuk udtryk, der samtidig giver en hjemlig følelse. Når der skal vælges møbler og lys til ens bolig, er det vigtigt at få gjort op med sig selv omkring, hvilken stil man ønsker i hjemmet. Belysning er ofte en underspillet, men vigtig faktor, når det kommer til indretningen. Flotte lamper og hvilket lys de afgiver, kan have vigtig betydning, for hvordan udtrykket af hjemmet opfattes.

Indret hjemmet med flotte møbler

Tag din indretning til nye højder med flotte møbler i hele hjemmet. Indretning af soveværelset kan ofte være et overset rum, da fokusset bliver lagt i de rum, hvor gæster typisk bliver vist rundt. Soveværelset er et rum, der ikke nødvendigvis bliver brugt på andre tidspunkter end når man skal sove. Det er dog stadig vigtigt at rummet fungerer godt. Ved brug af de rette møbler, som f.eks. en god seng, flotte lamper, flotte tøjskabe, kan du skabe et rum, hvor indretningen spiller og samtidig optimerer din nattesøvn.

 

Rummene, såsom stuen, køkkenet og entréen, er oftest de rum hvor der bliver lagt størst fokus på indretningen. Og det er tit de store møbler, som sofa, spisebord, køkkenbord, der først falder i øjnene, så her kan det være en fordel at opgradere netop disse møbler.  Det vil dog også være essentielt at lægge fokus på omgivelserne, såsom de små nips ting, da de kan give ro og at man føler sig afslappet i rummet.

Gør belysning til en del af indretningen

En underspillet, dog ret vigtigt faktor i indretningen, er belysningen. Flotte lys og lamper kan tage indretningen til et helt niveau. Du kan online på plusled.dk finde stort set alt LED belysning til hjemmet, der både er energibesparende og samtidig klæder din indretning.

 

Belysning kan være med til at ligge fokus på bestemte møbler, og samtidig selv spille en stor rolle i et rum. Desuden kan det rigtige lys fra lamperne være med til at skabe stemninger af hygge og hjemlighed.

Indret din stue med en gaspejs

Indret din stue med en gaspejs

Når man skal indrette sin stue, er det vigtigt at tænke over, hvilken type rum man ønsker. Skal det være et hyggeligt og afslappende rum, eller skal det være et mere elegant og formelt rum. En gaspejs er en hyggelig detalje i stuen, som giver en varm og behagelig stemning i rummet.

Overvej dit budget og prioritering i forhold til din nye gaspejs

Når man skal have ny gaspejs, er det vigtigt at overveje sit budget. For det første, så er der mange forskellige typer af gaspejse på markedet, og de kan variere i både gaspejs pris og kvalitet. Derfor er det vigtigt at have et budget på forhånd, så man ikke ender med at købe en pejs, som man ikke har råd til. Yderligere er det også vigtigt at have et budget, da man typisk skal have en gasinstallatør til at installere sin nye gaspejs. Derfor er det godt at have et budget, så man ved, hvor mange penge man har råd til at bruge.

Hvilke fordele er der ved at have en gaspejs i stuen?

En af de største fordele ved at have en gaspejs i stuen er, at man kan få varme. Dette er især en fordel om vinteren, hvor det kan blive koldt udenfor, og man derfor har brug for noget ekstra varme indendørs. En anden fordel ved at have en gaspejs i stuen er, at det giver et hyggeligt lys. Dette er især en fordel om aftenen og om natten, hvor man måske gerne vil sidde og slappe af med en god bog eller se en film.

Sådan finder du den perfekte placering til din gaspejs i stuen

En af de mest hyggelige ting, man kan have i sin stue, er en gaspejs. Den giver både varme og lys, og så skaber den en hyggelig atmosfære. Men når man først har besluttet sig for at anskaffe sig en gaspejs, så er der flere ting, man skal overveje. For det første skal man finde ud af, hvor den perfekte placering for den er i ens stue. Dette afhænger dog af flere forskellige ting. For det første skal man overveje størrelsen på sin gaspejs, da den jo ikke må være for stor eller for lille til rummet. Dernæst skal man selvfølgelig også overveje, hvilken type gaspejs man gerne vil have, da der findes et hav af forskellige typer på markedet – alt fra moderne designs til mere klassiske modeller.

En gaspejs er en flot og hyggelig måde at indrette din stue på.

Bygge eller leje sommerhus

Bygge eller leje sommerhus

Der er flere og flere, som begynder at benytte sig af landets mange skønne sommerhuse. I den periode, hvor det ikke rigtig var muligt at tage udenfor landets grænser, gik det nemlig op for mange, af Danmark også har meget at byde på, og det har særligt gjort sommerhusene mere og mere attraktive – noget, der faktisk stadig er tilfældet. Så hvis man er blevet til nogle af dem, hvor det nærmest er en afhængighed at tage i sommerhus ofte, fordi det netop er så hyggeligt og afslappende, så står man måske med nogle overvejelser omkring, hvorvidt man selv skal investere i sit eget sommerhus, eller om det er fint bare er leje.

Fordele ved at leje sommerhuse

Hvis man ikke har et sommerhus, så er den bedste løsning selvfølgelig at leje et. Den store fordel ved at leje sommerhuse er, at man har mulighed for at besøge mange forskellige sommerhuse og sommerhusområder, hvilket er perfekt for de familier, som godt kan lide at prøve noget nyt af. Derudover binder man sig heller ikke økonomisk til noget, som man ikke er helt sikker på, og hvis man er en familie, der også kan lide at rejse i udlandet, så er det måske smartest bare at leje sommerhuse fremfor at eje. Så klik her for at læse mere om leje af sommerhuse.

Fordele ved at investere i sit eget sommerhus

Der er selvfølgelig også fordele ved at investere fremfor at leje. Dette er især en fordel, hvis man er blevet særligt betaget af et bestemt sommerhusområde og faktisk rigtig godt kan lide tanken om, at det er det samme sommerhus, man skal besøge hver gang. Man har desuden mulighed for at gøre sommerhuset til ens helt eget, eksempelvis i forhold til stil og indretning, hvilket også er noget, som rigtig mange synes er hyggeligt. Det er altid skønt at vene tilbage til det samme sted.

Billige måder du kan renovere og istandsætte dit hjem

Billige måder du kan renovere og istandsætte dit hjem

Det kan være en dyr omgang at renovere og istandsætte en bolig. Derfor er det med at spare penge der, hvor du kan. Nogle ting skal man ikke spare på, da det er vigtigt at alt fungerer, som det skal. Dog er der nogle punkter, hvor du ikke behøver at tage den dyreste løsning. Her kan du af denne årsag læse dig frem til nogle tips til, hvordan du undgår at bruge hele din opsparing på at renovere dit hjem.

Billige gulvbehandlinger

Det er vigtigt at gulvet i din bolig er ordentligt, og fungerer som det skal. Derfor er det tit bedst at få hjælp af professionelle til at fikse og lave dit gulv. Dog behøver det stadig ikke at være ufatteligt dyrt. Søg for eksempel på ”gulvafslibning Lyngby” og få rådgivning i, hvad giver mest mening for dig. Du kan blandt andet få et uforpligtende tilbud, så du kan se om det passer ind i budgettet. På den måde kan du finde den løsning, som giver mest mening for dig. Da gulvet er en vigtig del af din bolig, er det også vigtigt, at du prøver at spare, når du kan.

Kig efter tilbud og brugte sager

I stedet for at tage ud i den nærmeste møbelbutik, eller en anden relevant butik til dit boligprojekt, burde du kigge efter tilbud. Det kan være, at du bliver nødt til at besøge flere end én butik, men dette kan spare dig mange penge, hvis du ender med at finde tilbud. Kig derfor efter tilbud online og sammenlign priser. Du kan finde tilbud på alt fra maling til møbler, derfor kan det være det værd at undersøge hjemmefra, inden du tager ud på indkøb.

Kan du klare det selv?

Selvom det er nemmest at hyre folk til at hjælpe dig med din bolig, burde du overveje, om der er nogle ting, du selv kan klare. Dette kunne eksempelvis være at male stuen eller lægge fliser på badeværelset. Det kan også være, at du har en i familien eller en god ven, som kan hjælpe med nogle småting, hvis du byder på frokost. Selvom det kan være et stort og langsommeligt projekt at gå i gang med, kan du spare mange penge ved at gøre ting selv. Tænk dog over dine kompetencer, inden du begiver dig ud i et alt for svært projekt.

Giv gamle ting nyt liv

Det er altid billigst, hvis du ikke skal ud at købe nye ting. Der kan det være det værd at overveje, om der er nogle af dine gamle ting, som du kan give nyt liv. Det kan eksempelvis være en gammel kommode, som blot trænger til en omgang maling. På den måde slipper du for at købe helt nye ting. På samme tid kan du få ny glæde af ting, som du allerede ejer. Genbrugsbutikker er også et godt sted at lede efter diverse ting til boligen. Du kan komme langt med en kærlig hånd og lidt kreativitet.

Guide til det perfekte gulv

Guide til det perfekte gulv

Skal du have lagt nyt gulv? Et lækkert trægulv er nøglen til en hyggelig stue eller et behageligt soveværelse. Det skal gerne se pænt og velholdt ud. Det kan lyse et værelse op og få det til at føles nyt, hvis gulvet er helt nyt eller godt vedligeholdt. Der er mange forskellige og flotte træsorter, som alle kan bidrage med noget forskelligt til et rum. Så nedprioriter ikke gulvet, da det har en stor betydning for oplevelsen af stuen eller et andet rum.

Få en professionel til at gøre det

Hvis du skal have lagt nyt gulv så få en professionel gulvlægger til at gøre arbejdet. Gulv kan være svært at gøre selv og vil i manges tilfælde ende ud i, at resultatet ikke bliver perfekt. Du er derimod sikker på at få et lækkert gulv, hvis du får en god gulvlægger til det. Det er derfor en rigtig god ide, hvis du sørger for at få en til at gøre det. Her vil der også blive kvalitetssikret og sørget for en god efterbehandling.

Sørg for god vedligeholdelse

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde gulvet. Her skal du sørge for at få det gjort rent ofte, hvilket på den måde vil være med til at vedligeholde gulvet.

Når du får lagt gulvet, så skal du få det efterbehandlet. Det sørger ikke ikke blot for, at det færdige resultat vil blive langt bedre, men derimod også at gulvet vil holde i længere tid. Du kan på den måde på den lange bange spare en masse penge og tid på reparationer af gulvet.

Kvalitet og pris går hånd i hånd

Du skal vide, at kvalitet og pris går hånd i hånd, når du skal have lagt gulv. Det er derfor en god ide, at du sørger for at vælge en god gulvlægger. Det behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, da du helt sikkert godt kan finde et godt tilbud et sted.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger den billigste løsning, da dit gulv nok skal repareres oftere, hvilket jo i sidste ende vil koste dig endnu flere penge. Så sørg derfor for at vælge en gulvlægger, som kan lave et kvalitetsarbejde til en god og fair pris.

Guide til opmåling og montering af yderdøre

Guide til opmåling og montering af yderdøre

Hvis du skal have skiftet dine yderdøre, kan du spare mange penge ved selv at opmåle og efterfølgende montere de nye døre. Det er ikke et projekt, der kræver stor håndværkererfaring eller en masse avanceret værktøj, så der er ingen grund til at lade sig afskrække. Du skal blot følge denne guide og glæde dig til at komme godt i mål med dit projekt.

Disse redskaber skal du bruge til opmåling af yderdøre

Indledningsvis skal det nævnes, at de redskaber, som du skal bruge til opmåling af yderdøre, sikkert allerede ligger i en af dine skuffer. Det drejer sig nemlig som noget så simpelt som:

  • En blyant eller en kuglepen.
  • Et stykke papir til at notere på.
  • Et målebånd eller en tommestok.

Når du har fundet disse redskaber frem, er du klar til at foretage opmålingen. Denne del af projektet skal foretages så præcist som muligt, da en korrekt opmåling er alfa og omega, når man udskifter yderdøre.

Sådan opmåler du til yderdøre

Når du skal måle op til nye yderdøre, skal du måle hulmålet. Det vil sige det udvendige mål på dørhullet i muren. Du skal måle bredde og højde fra mursten til mursten. Du bør måle forskellige steder på hullet, så du kan tage højde for eventuelle uregelmæssigheder i murværket.

Når opmålingen er færdig, skal du trække 2-2,5 cm fra i både bredde og højde, så der bliver medregnet plads til isolering rundt om døren.

Med opmålingen på plads kan du bestille dine nye døre hjem i de ønskede mål. Når dørene er leveret, kan du gå i gang med sidste del af projektet – nemlig montering af de nye yderdøre.

Disse værktøjer skal du bruge til montering af yderdøre

Inden du går i gang med selve monteringen, skal du have fundet følgende værktøjer og materialer frem:

  • Boremaskine med murbor.
  • Hammer og søm.
  • Målebånd.
  • Trækiler.

Hvis du ikke har alle værktøjer liggende, kan du måske låne af en nabo eller et familiemedlem. Det kan også være en hjælp for dig at have en kammerat ved din side, så I er to til at klare monteringen. Det er dog vigtigt at understrege, at du sagtens kan montere en dør på egen hånd.

Sådan monterer du dine nye yderdøre

Inden du kan isætte den nye dør, skal du montere dørkarmen. For at sikre at karmen er i vater, skal du starte med at klodse karmen op med kiler. Med karmen grundigt sat på plads skal du forbore i muren, så karmskruer er lettere at skrue i. Du skruer herefter karmens hængselsside i muren, hvorefter døren kan monteres på karmen. Det kan være en stor hjælp for dig, hvis du har en assistent til at hjælpe med at montere døren korrekt. Når døren er påsat karmen, skal du skrue låseside fast.

Inden du kan begynde at justere døren helt på plads, skal du sørge for at have den rette afstand i siderne. Når døren er færdigmonteret, skal du påfylde isoleringsmateriale hele vejen rundt om vejen, hvorefter du kan fuge. Allersidste del af montering er at påsætte dørhåndtag og lås.

Du er nu ved vejs ende af projektet og kan glæde dig over det endelige resultat, som du vil have gavn og fornøjelse af mange år frem i tiden.

 

Hundefrakke til din firbenede ven

Hundefrakke til din firbenede ven

Vejret og årstiderne kræver, at vi skal tage hensyn til flere praktiske og overvejende ændringer i vores hverdag – vi genkender det alle sammen, både når det kommer til, blandt mange ting, hus og have, daglige gøremål og vores påklædning. Og netop sidstnævnte har en særlig relevans, ikke blot for mennesket, men også for vores firbenede venner.

Hunde kan godt fryse

Har du hund og selskab af en firbenet følgesvend? Hvis det er tilfældet, er du højst sandsynligt bevidst om at din trofaste følger, følger dig rundt omkring i alt slags vejr uden det store postyr. Men akkurat ligesom at vi mennesker klæder os på efter vejret, skal vi ligeledes tænke på vores elskede hunde og deres behov.

Til trods for at hunde har pels, nogens længere, tættere og tykkere end andre hundes, kan de nemt ende med at mærke kulden og fryse i den danske blæst – eller helt modsat, blive påvirket af de høje temperaturer på en af de varmere sommerdage. Derfor er det vigtigt at kunne klæde dem på til en god hverdag på trods af vejret.

En investering i en glad hund

Hundefrakker er et væsentligt og relevant tilbehør til vores hund, som de fleste måske har en tendens til at overse nødvendigheden af. Men så er det måske nu, at tiden er inde til at investere i, ikke blot en hundefrakke, men i en glad hund.

Den rette investering kan skabe de rigtige rammer for en praktisk og hensigtsmæssig hverdag. Måske genkender du tanken fra din egen hverdag. Har du nogensinde sat med tankerne omkring, hvilken varmekilde der er bedst for dit hus at investere i?

Hvilke møbler og materialer der holder bedst i længden, og er af den bedste kvalitet, eller hvilken vinterjakke der kan holde dig varm vinter efter vinter? Samtidigt er en investering i en hundefrakke netop en langsigtet glæde for din firbenede ven, som skaber bedre forhold og glæde for hunden året rundt, år efter år.

En god hundefrakke skaber gode vilkår for din hund

En hundefrakke har stor betydning og er en reel nødvendighed for din firbenede ven – uanset pels eller race. Men det kan være svært at danne sig et overblik, over hvilken hundefrakke der netop passer til din hund og dens betingelser.

En hundefrakke kommer i mange størrelser og støbninger, specielt designet til at efterleve netop din hunds behov, alt efter om det har brug for varme og beskyttelse i de køligere samt våde måneder, eller om den kræver at blive kølet ned i de varmere tider. Én ting er i hvert fald sikkert – en god hundefrakke skaber gode vilkår for din hund.

Start i dag. Klæd din hund godt på til et godt hundeliv – læs mere om hundefrakker her og find den perfekte hundefrakke til din hund og din hunds behov.

 

Vigtigt arbejde at gøre for et holdbart hus

Vigtigt arbejde at gøre for et holdbart hus

Der er mange ting der er vigtige at huske, for at du kan holde din bolig i god stand i mange år. Der er mange ting at gøre for at sikre en god holdbarhed af sin bolig, fra små ting, der ikke koster en krone, til større handlinger, der kan koste mange penge, der dog er det værd i længden.

Sørg for at have en god forsikring

Noget af det vigtigste du kan have er en forsikring, der dækker såkaldte forsikringsskader – det kunne være et sprunget vandrør eller et træ der er væltet ned i dit tag under voldsomt vejr. Hvis du ikke har en forsikring, kan dækker den slags skader, når uheldet er ude, kan det virkelig blive en dyr affære. Sørg for at have en god håndværker, der er klar til at rykke ud, hvis du ender i en situation, hvor du er nødsaget til at benytte din forsikring.

Sørg for at have en god håndværker ved hånden

Generelt er det vigtigt at have en god håndværker ved hånden, der kan tage sig af de større opgaver, der vedrører din bolig. larsmurer.dk udfører f.eks. en lang række murerarbejde i Næstved. En murer kan hjælpe dig med at vælge holdbare og gode byggematerialer, renoverer dit tag, opgraderer dine fliser og klinker, tilbygninger, og kan generelt være en rigtig god samtalepartner, når du skal finde ud af, hvordan du bedst vedligeholder dit hus.

Hold øje med de små skader

Hvis du vil have at din bolig skal holde længe, må du holde øje med de små skader, der kan bygge sig op med en lidt hårdhændet brug af ens bolig. Lad vær med at smække hårdt med dørene, sørg for ikke at skrabe stolen hen ad gulvet, hold øje med ikke at støde ting ind i væggene, sørg for at grundigt rengøre din bolig nogle gange om året. Hvis du bor i hus, og har fliser og lign. udendørs, kan du også holde øje med, at der opbygger sig en masse alger på fliser, klinker og på husets yderside. Her er det igen en god ide at have en håndværker ved hånden – ofte ved håndværkere også, hvilket andre fagspecialister der skal tilkaldes til en bestemt opgave, hvis det ligger uden for deres område.