m11

Vejret og årstiderne kræver, at vi skal tage hensyn til flere praktiske og overvejende ændringer i vores hverdag – vi genkender det alle sammen, både når det kommer til, blandt mange ting, hus og have, daglige gøremål og vores påklædning. Og netop sidstnævnte har en særlig relevans, ikke blot for mennesket, men også for vores firbenede venner.

Hunde kan godt fryse

Har du hund og selskab af en firbenet følgesvend? Hvis det er tilfældet, er du højst sandsynligt bevidst om at din trofaste følger, følger dig rundt omkring i alt slags vejr uden det store postyr. Men akkurat ligesom at vi mennesker klæder os på efter vejret, skal vi ligeledes tænke på vores elskede hunde og deres behov.

Til trods for at hunde har pels, nogens længere, tættere og tykkere end andre hundes, kan de nemt ende med at mærke kulden og fryse i den danske blæst – eller helt modsat, blive påvirket af de høje temperaturer på en af de varmere sommerdage. Derfor er det vigtigt at kunne klæde dem på til en god hverdag på trods af vejret.

En investering i en glad hund

Hundefrakker er et væsentligt og relevant tilbehør til vores hund, som de fleste måske har en tendens til at overse nødvendigheden af. Men så er det måske nu, at tiden er inde til at investere i, ikke blot en hundefrakke, men i en glad hund.

Den rette investering kan skabe de rigtige rammer for en praktisk og hensigtsmæssig hverdag. Måske genkender du tanken fra din egen hverdag. Har du nogensinde sat med tankerne omkring, hvilken varmekilde der er bedst for dit hus at investere i?

Hvilke møbler og materialer der holder bedst i længden, og er af den bedste kvalitet, eller hvilken vinterjakke der kan holde dig varm vinter efter vinter? Samtidigt er en investering i en hundefrakke netop en langsigtet glæde for din firbenede ven, som skaber bedre forhold og glæde for hunden året rundt, år efter år.

En god hundefrakke skaber gode vilkår for din hund

En hundefrakke har stor betydning og er en reel nødvendighed for din firbenede ven – uanset pels eller race. Men det kan være svært at danne sig et overblik, over hvilken hundefrakke der netop passer til din hund og dens betingelser.

En hundefrakke kommer i mange størrelser og støbninger, specielt designet til at efterleve netop din hunds behov, alt efter om det har brug for varme og beskyttelse i de køligere samt våde måneder, eller om den kræver at blive kølet ned i de varmere tider. Én ting er i hvert fald sikkert – en god hundefrakke skaber gode vilkår for din hund.

Start i dag. Klæd din hund godt på til et godt hundeliv – læs mere om hundefrakker her og find den perfekte hundefrakke til din hund og din hunds behov.