m11

Måske har du planer på at bygge ny og derfor er du naturligvis igang med at lave et budget, der du tager stilling til de forskellige økonomiske poster som et byggeri har. Pris for den faste elinstallation og pris for tilslutning ved de fleste af os at vi skal regne med. Men hvad med byggestrøm. Hvad er det og hvad koster byggestrøm?

Det et altid en god idé at ringe til en lokal elektriker, f.eks. hvis du bor på Amager, kontakt din lokale elektriker på Amager og spørg dem til råds før du går i gang med at planere strøm. De fleste elektriker er glade for at dele med som omkring gode råd, også mht. til byggestrøm.

Hvad er byggestrøm?

Byggestrøm er den strøm, som skal bruges under byggetiden i et byggeri. Når et en bygning skal opføres eller renoveres, bruges der meget mere strøm end hvad vi bruger normalt i en husstand. Dette gælder særligt i vinterhalvåret, hvor det et vigtigt at byggeriet om området holder tørt for at undgå, at materialerne tager skade.

Byggestrøm priser hvad koster byggestrøm?

Byggestrøm koster op i 20.000 kroner, for et almindeligt husbyggeri. Ved større byggerier løber udgiften langt højere. Prisen for byggestrøm (forbrug) en del af hvad byggestrøm koster, men du skal oveni også betale for at leje eller købe en byggestrømtavle og oveni så skal du have en autoriseret elinstallatør til opsætning af denne.

Hvad koster det at leje en byggestrømtavle?

Forskellige elektrikerfirmaer tilbyder udlejning af byggestrøm tavler, alt fra 20 kr til 150 kr om dagen. Så priserne på leje af byggestrømtavle varierer meget. Det bedste du kan gøre, er at indhente tilbud ved forskellige elektriker, Du kan f.eks. indhente tilbud på byggestrøm ved denne autoriserede elinstallatør.

Husk på at det ikke altid bedst at gå efter den billigste pris, gå efter din mavefornemmelse og find en elinstallatør som du har kemi med, så bliver byggeprojektet og planlægningen omkring byggestrøm en del sjovere.