m11

Der er måske mange, der kommer til at tænke på Line, når man hører om Islands Brygge. Men hun er måske også med til at give stedet sin egen charme. Det er dog også et sted, der kan byde på meget andet, end hvad man lige typisk forbinder med reality. Det kan faktisk også være et sted at bo, hvis man er lidt af en hedonist, der er vild med smuk arkitektur og urbanske muligheder.

A-huset bygger i smuk New-York Stil

På Islands Brygge finder du mange forskellige ting, men noget af det, du også finder, er A-huset. Dette er en fantastisk bygning, hvor du finder en masse lejligheder, som det er muligt at få en plads i, hvis man er heldig. Her kan du få den mest fantastiske udsigt over vandet ved Islands Brygge.

sovevaerelse-med-seng

Du har alt, hvad du har brug for ved døren

Det skønne ved Islands Brygge er virkelig også, at det er et sted, du kan bo, som du praktisk talt ikke har brug for at forlade. Der er nemlig alt det, som man kunne elske at have i nærheden af sig, hvis man er lidt urbansk anlagt. Der er naturligvis dagligvarebutikker, men der findes også mange hyggelige caféer rundt omkring på Islands Brygge.

Hvordan ser A-huset ud?

Der er nogle ting, som det bare er svært at forklare, hvis man ikke har set. Så se mere her hvis du ønsker at se et billede af, hvordan du måske kan komme til at bo på Islands Brygge, hvis det altså lyder som noget, du kunne have interesse i at se nærmere på.

Meget historie og kunstnere at bære på

Men A-huset har også en fantastisk historie med sig, som er værd at nævne. A-huset var nemlig engang et sted, hvor der boede omkring 200 artister. Heriblandt kan blandt andet Anders Trentemøller, Henrik Vibskov og Tal R boet. Det er da meget sjovt at skulle flytte ind et sted, hvor der tidligere har boet store navne. Men har desuden haft fokus på at præservere noget af det gamle charme tilbage fra den tid. 

koekken-i-hjemmet

En stor tagterrase for oven

Der er mange, der frygter at bo på Sjælland for tæt på centrum, fordi de frygter, om det ikke er stressende. Men bliver du stresset i dit A-hus på Islands Brygge, så kan du tage en slapper på den største tagterrasse på nordisk region.