m11

Når du flytter i din første studiebolig, så har du sandsynligvis ikke råd til et helt stort indretningsprojekt. Det behøver dog ikke at betyde, at dit nye hjem ikke kan blive både hyggeligt og funktionelt.

 

Du kan nemlig følge en række tips til budgetvenlig indretning.

 

1.      Udvælg nogle multifunktionelle møbler

 

I en studiebolig er det som regel ikke plads, der er mest af. Derfor er det ikke blot budgetvenligt, men også praktisk at vælge multifunktionelle møbler. På den måde kan du nemlig udnytte din plads bedst muligt.

 

Et eksempel er at indrette dit hjem med en sovesofa med chaiselong, da det giver dig både en soveplads og en sofa på samme tid. Du får et komfortabelt sted at sove om natten, men du har samtidig et hyggeligt sofahjørne om dagen. Det er specielt praktisk, hvis du nogle gange har venner eller familie på besøg.

 

Find en sovesofa med chaiselong her: https://moebelkompagniet.dk/collections/sovesofa.

 

2.      Kig på brugte møbler og accessories

 

Hvis du gerne vil have mere for dine penge, så er det en god idé at kigge på brugte møbler og accessories til din studiebolig. Du kan finde masser af fine ting, der intet fejler, men som til gengæld koster langt mindre end at købe helt nyt.

 

Du kan også gøre det til et projekt at finde gamle møbler, der trænger til en kærlig hånd og så renovere dem selv, hvis du kan lide at være kreativ.

 

Det er værd at kigge både i genbrugsforretninger og på diverse online genbrugssalgssider.

 

3.      Prioriter i din indretning

 

Når du flytter ind, er det ikke sikkert, at du har brug for alt fra start. Der er helt sikkert ting, der er mere essentielle end andre. Derfor handler det om at prioritere og finde ud af, hvad der betyder mest for dig i din indretning. Så kan du altid spare op hen ad vejen.