Blog

Hvornår skal du kontakte en elektriker?

Hvornår skal du kontakte en elektriker?

Det er vigtigt at vide, hvornår du skal kontakte en elektriker, og hvornår du må udføre arbejdet selv. Generelt set er det en god idé at få en elektriker til at hjælpe, da det kan gå grueligt galt, hvis du prøver det selv og ikke har styr på det. Der er også nogle elinstallationer, som du skal have hjælp til og ikke selv må ordne. Men hvad må du egentlig selv gøre, og hvad skal du have hjælp til? 

Læs med her for at blive klogere.

Få hjælp fra en elektriker

En professionel elektriker?

Der er flere tilfælde, hvor det giver rigtig god grund at kontakte en elektriker. Her er tre af dem: 

  1. Hvis du har købt nyt hjem. De gamle elinstallationer skal man ikke sådan lige give sig i kast med, og selv hvis du har bygget selv fra grunden af, skal du have en elektriker til at installere elinstallationerne
  2. Hvis du vil udvide elinstallationerne i dit hjem, skal du også kontakte en elektriker
  3. Hvis du skal sælge din bolig, skal du have udført et eltjek, inden boligen kommer på markedet. Dette skal gøres af en elektriker

Læs hvorfor du skal vælge en professionel elektriker her og bliv endnu klogere.  

Hvad må jeg ordne selv?

Der er dog også nogle ting, som du gerne selv må udføre. Hvis du ikke er den handy type, kan du stadig få en elektriker til at hjælpe dig. Men disse elinstallationer kan du selv ordne:

  1. Skifte opvaskemaskine
  2. Montering af lamper
  3. Trække ledninger. Hvis du dog skal have udført et større projekt, er det en god idé at kontakte en elektriker. Husk også at du altid kan tage en elektriker med på råd, hvis du bliver i tvivl om noget

Det er dermed ikke alle ting, hvor du skal bruge en elektrikers hjælp. Det kan være belejligt selv at sætte en lampe op, da det så hurtigt kan blive gjort, og du kan få lys med det samme. 

Elektricitet skal man passe på med

Kontakt en fagmand 

Det kan være nødvendigt i mange tilfælde at kontakte en elektriker. 

Kontakt en elektriker her. Du kan altid ringe og fortælle om din opgave, og så kan elektrikeren hjælpe dig med at få et overblik over, hvad der skal gøres. Hvis du er i tvivl, hvorvidt du selv må udføre opgaven, kan du også spørge en elektriker. 

Elektricitet er ikke til at spøge med, og det kan godt gå meget galt. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig om inden og sætter dig godt ind i tingene, så intet går galt. Med en elektrikers hjælp er du sikker på, at du får et godt resultat, og at sikkerheden er i orden.  

Den billigste måde at indbrudssikre dit hjem på

Den billigste måde at indbrudssikre dit hjem på

Hvis du ønsker at beskytte dig mod indbrud, så behøver det ikke koste flere tusindvis af kroner, du kan altid starte med selv at gøre det sværere for tyven. Internationale undersøgelser viser, at hvis du bare gør det lidt mere kompliceret for tyven, vælger tyven et andet nemmere sted at lave indbrud på. Indbrudssikring behøver derfor ikke være dyrt, billig indbrudssikring eller gratis indbrudssikring kan du selv skabe.

Hvordan kan jeg så nemmest og billigst indbrudssikre mit hjem?

Du kan skræmme en indbrudstyv gennem at f.eks. købe nogle billige timere til udendørsbelysning og med lidt rod i gangen og naboens hjælp til at tømme postkassen, mens du er på ferie. Det mest skræmmende ting for en indbrudstyv er faktisk venlighed: hilse på de mennesker du aldrig set før i området, og spørg dem om du kan hjælpe dem med noget. Det er den mest effektive beskyttelse mod indbrud og tyve. En tyv, der ved, at han er let at genkende, vil sandsynligvis derfor gå til et andet kvarter.

 

Indbrudssikring af vinduer og indbrudssikring af døre

Det er naturligvis dyrere at skifte vinduer og døre ud til mere sikre modeller. Men gode låse og er i sig selv nok i de fleste tilfælde mod indbrud. En låsesmed som f.eks. Norh Sikring, kan sætte en ekstra lås op eller udskifte en gammel usikker lås til en mere sikker lås, for et mindre beløb, denne låsesmed har f.eks. prisgaranti, som du kan læse længst ned om via linket.

 

Udover din hoveddør så bør du også være ekstra opmærksom på din terrassedøre. En terrassedør skal altid have en lås på den indvendige side, som du låser, når du forlader hjemmet eller faktisk også når du er hjemme.

 

Udendørsbelysning slå flere fluer i et smæk

Udendørsbelysning anbefales hvis du bor i villa, velplaceret udendørsbelysning skræmmer ikke bare indbrudstyve væk, de er også med til at skabe en hyggelig atmosfære omkring din bolig og i din have. Der findes mange elektrikere der er dygtige til at arbejde med placering ud af udendørsbelysning og vil derfor kunne hjælpe dig med at lave en god plan til din have så at du får god belysning placeret det rette steder i din have.

Guide: Spar penge på indretning af kontoret med disse 5 tips

Guide: Spar penge på indretning af kontoret med disse 5 tips

Med et godt og velindrettet kontor bliver vi i stand til at arbejde bedre, og vi vil føle en langt større motivation. Du bør derfor aldrig gå på kompromis med indretningen af dit kontor, da du kan vinde meget ved at sørge for nogle gode arbejdsrammer.

Det kan desværre hurtigt blive dyrt at indrette et kontor, og dette gælder særligt, hvis du bare køber det første det bedste udstyr og ikke får sat dig ordentligt ind i sagerne.

Heldigvis kan indretningen af kontoret faktisk godt foregå på budget, hvis blot du kommer ind i den rette tankegang og køber dine ting de rigtige steder.

Ved at følge nedenstående tips vil dine forudsætninger for at kunne indrette dit kontor til en fornuftig pris blive bedre.

1: Find et skrivebord med opbevaring

Det er nok ikke det første, der ville falde dig ind, når du skulle indrette dit kontor på en budgetvenlig måde, men du kan faktisk spare penge ved at vælge et skrivebord med opbevaring. Du kan finde en masse gode, funktionelle og lækre bud på Herligthjem.dk.

Grunden til, at det kan være billigere at vælge et skrivebord med opbevaring, er, at du på den måde ikke behøver at investere i lige så mange andre opbevaringsgenstande som eksempelvis et skab, en reol og lignende. Du får altså mere for pengene med et skrivebord, der har opbevaring.

Derudover er det utroligt praktisk at opbevare diverse ting i skrivebordet, da de derved vil være i nærheden af dig, så du ikke behøver at rejse dig for at bruge dem. Det er også smart at opbevare i en skrivebordsskuffe frem for at have tingene liggende på bordets overflade, da det hurtigt vil kunne skabe rod.

2: Køb kun det, du har brug for

Et andet godt tip, hvis du gerne vil spare penge på indretningen af kontoret, er kun at købe de ting, du rent faktisk har brug for. Mange har nemlig tendens til at købe alverdens ting og sager i form af skriveredskaber eller avancerede printere med funktioner, de ikke har nytte af. Dette er penge lige ud ad vinduet og et let sted at spare.

At du kun skal købe ting, du har brug for, er ikke ensbetydende med, at du skal lade dig nøjes. Du skal naturligvis sørge for, at dit kontor har alle de nødvendige redskaber, der skal til, for at du kan udføre et godt og solidt stykke arbejde.

3: Læs guides, inden du køber kontorartiklerne

Dette tip gælder egentlig ikke kun, når du køber kontorartikler, men uanset hvad du køber. Det er altid en god idé at læse nogle guides og brugeranmeldelser om det produkt, du har planer om at købe. På den måde kan du være sikker på, at du vil få et produkt af høj kvalitet, og du vil med langt større sandsynlighed blive glad for dit køb.

Du kan finde guides til køb af alverdens kontormøbler og -artikler, og det vil i de fleste tilfælde klart være tiden værd at skimme et par igennem.

4: Hold øje med tilbud

Du kan spare mange penge ved at købe dine varer, når de er på tilbud. Dette er selvfølgelig kun et tip, der holder, hvis du ikke står og skal bruge dine møbler nu og her. Det er nemlig ikke til at forudsige, hvornår der kommer et godt tilbud, men hvis du holder øje i en periode, skal der nok være nogle af de ting, du mangler, der kan fås til en fornuftig pris.

5: Klar dine indkøb online

Der kan være mange fordele ved at købe dine ting online, og én af dem er, at det vil give dig flere muligheder og færre begrænsninger. Du behøver nemlig ikke tænke over, om den vare, du gerne vil have, er på et lager i Jylland, Sjælland eller uden for landet.

Det betyder, at du ikke skal nøjes med at vælge kontorartikler fra dit lokalområde, men at du kan lade hele verden stå åben.

Hvis du nu føler dig bedre rustet til at indrette dit kontor uden at vælte hele budgettet, kan du med fordel gå i gang med det samme og finde de ting, der skal være på dit kontor.

Lav et køkken, der afspejler dit køkkenbehov

Lav et køkken, der afspejler dit køkkenbehov

Når du skal til at lave dit køkken, er der nogle områder, du lige skal have undersøgt af dig selv først. 

Du skal have styr på størrelsen, brugen og selvfølgelig udseendet. Men der er en årsag til, at udseendet kommer sidst her. For det er den sidste faktor, du skal overveje, når du bygger dig køkken. 

Hvordan du laver dit drømmekøkken, handler nemlig ikke nødvendigvis om, hvordan du laver det største og flotteste samtalekøkken. 

Det handler derimod om, hvordan du laver et køkken, du bliver glad for kan gøre godt brug af. 

Stort_køkken

Hvor ofte er du faktisk i køkkenet

Når du nu skal være helt ærlig, hvor ofte bruger du så det køkken, du skal til at installere? Bruger du det ikke særlig ofte, hvorfor så bygge et dyrt og fint køkken. 

Igen er udseendet jo en faktor, men hvorfor skal det være den største faktor? 

Er du ikke særlig habil i køkkenet, og kommer du sjældent derud, så skal du måske tænke på at lave et køkken, der hjælper dine ringe madlavningsfærdigheder. 

Er du derimod glad for at lave mad, så få indrettet din lejlighed, så du har de bedste muligheder for at komme til at lave din fantastiske mad. 

Dit køkken skal være installeret, så det passer til måden, du laver mad på. Det skal passe til den tid, du bruger i køkkenet. 

Det giver derfor virkelig god mening at bruge noget tid på diverse hjemmesider for at finde det køkken, der passer til lige netop dig.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik din ind på Køkken Specialisten. Her finder du, som navnet antyder, et køkken, der er særligt indrettet til dig. 

Lav installeringer, du kommer til at sætte pris på

Du vil selvfølgelig gerne bygge køkkenet selv, og det skal du for alt i verden bare gøre. Men nu hvor du skal bygge det selv, så find de løsninger, der giver mening for dig. 

Hvad skal du have installeret i dit køkken for, at du kommer til at bruge det noget mere. Det er udgangspunktet, og derfor det du altid skal vende tilbage til. 

De små installeringer er guld værd, og du kommer til at sætte pris på hver eneste lille installering, som du selv er kommet på. 

Der er kun en ting, der er bedre end et fedt køkken, og det er et køkken, som du mærker dig selv i. Et køkken, hvor du ved, at du har været hovedarkitekten.

Krydderier_i_køkkenet

Gør noget ud af din tid i køkkenet

Hvis du er i gang med at istandsætte hele din bolig, hvorfor er det så netop køkkenet du skal tage en dyb indånding ved og blive klogere på. 

Fordi køkkenet er, hvor magien sker. Det er der festen rykker ud, når den holdes i lejligheden. Det er der den magi, der hedder mad bliver kokkereret. Og det er der, hvor du kan slappe af og hvor de rene linjer hører hjemme. 

Derfor skal du gøre noget lækkert og ekstraordinært ud af dit køkken. Du bliver glad for det i sidste ende. 

Nyt og krævende projekt til haven, huset eller garagen

Nyt og krævende projekt til haven, huset eller garagen

Når du bygger til en god pris, en lav pris, en fornuftig pris, er det ofte en mere krævende affære, end hvis du fik dig noget mere hjælp. 

Sådan en omgang kan dræne dine kræfter, hvis du ikke sørger for at passe på dig selv, huske at slappe af og se fremskridtene i projektet. 

Det kunne også være en gammel vane, du nu igen kan få lov at nyde. Med en el cigaret kan du nemlig få følelsen af at ryge, men slippe for tjære og nikotin. Du kan få et godt alternativ til cigaretten.

E-cigaret

Hårdt slid – i din fritid

Oftest foregår det hårde slid med udbygningen eller terrassen i din fritid. Når du kommer hjem fra en kortere dag på jobbet, i dine weekender og selvfølgelig i ferierne. 

Du har selv indvilliget til det, så brok hjælper dig ikke særlig langt. En god arbejdsrutine er derimod guld værd for de næste par uger eller måneder. 

Alt afhængig af hvor gode dine kræfter er i et byggeprojekt, har du formentlig allerede nogenlunde en arbejdsstrategi.

Hvis du vil undgå at føle dig irriteret og sur over dit billige byggeprojekt, vil det ikke være den dummeste ide at få kortlagt dit arbejde. 

Specielt når du bygger efter en dag på jobbet eller i din weekend, hvor du ikke har alverden af tid, er dine tanker sjældent kun på projektet. De er sjældent i stand til at skade det store overblik. 

Så få det overblik skrevet ned, få den inkorporeret i dit arbejde, så du altid ved, hvad du skal give dig til – nogenlunde. Det giver dig er meget større overblik, et bedre udgangspunkt og en bedre forståelse for det projekt, du bygger. 

Du vil ikke kunne undgå at blive sur eller føle afmagt – alt efter dine færdigheder – men du kan beslutte dig for mængden af tilfælde, hvor de optræder. 

Glad_håndværker

Husk at stresse af, når det bliver nødvendigt

Hvad gør du så, når du stor på en halvfærdig terrasse og ikke aner, hvordan du kommer videre. Slår du ud med armene, sparker lidt til nogle brædder, bliver for sur til at være sammen med, eller hvad gør du?

Det er svært at styre sine følelser, når du først er kommet til det punkt, hvor det hele er noget lort, og du ikke aner, hvorfor du startede. 

Måske er det nogle sug på en el cigaret, du har brug for. Bare lige nogle sug fra dampene, mens du står og vender blikket væk fra terrassen. 

Du vil helt sikkert opleve, at det har en positiv effekt på dig humør. I hvert en mere positiv effekt end cigaretten. 

 

Enden er nær

Og husk så på, at enden er indenfor rækkevidde. Medmindre de brædder, du har fået købt, er solgt til så lav en pris, at du ikke kan bruge den til noget som helst, så er enden indenfor rækkevidde, den er nær. 

Tænk hellere på, hvor skønt det bliver, når terrassen er færdig, undlad at tænke på byggerodet og dine manglende færdigheder. Et skridt ad gangen. Så stor terrassen pludselig færdig og smuk.

Små og store projekter

Små og store projekter

Det kan være meget sundt at have nogle projekter. Der er stor forskel på projekter. Nogle projekter er simple og små, men der er også større projekter, der kræver en del arbejde. Der er nogle ting, som man kan synes er hyggeligt at gå med. Det vil typisk være mindre projekter, hvor man selv kan lave lidt, når man finder tid til det. Det kan måske være at bygge et skur, eller lave nogle ting i haven. Den slags kan man typisk selv klare. Der er dog også nogle praktiske ting, som man ikke selv kan lave. Det vil her være en god idé, hvis man kan finde noget professionel hjælp. 

Smarte lamper

God belysning

Det er altid en god idé med god belysning. Det vil derfor være smart at købe nogle gode og flotte lamper til ens hjem. Ved at finde nogle lamper, der passer til ens indretning, så hænger det hele bedre sammen. Du kan her finde flotte lamper til dit hjem. Hvis man er ved at bygge et skur, eller istandsætte et badeværelse, så skal man også være opmærksom på belysningen. Det vil her være godt, hvis man kan finde en belysning, som man er glad for. Man bør finde nogle lamper, som man både synes er flotte, men som også giver den rette belysning. De må nemlig hverken give en for skarp belysning, eller en for svag belysning. Det handler derfor, om at finde den helt rette balance, så man kan blive tilfreds med ens skur, eller badeværelse.

Prøv at gøre det selv

Før man hyrer professionel hjælp til ens projekter, så kan man selv prøve kræfter med det. Ved at man selv prøver, så bliver man nemlig også selv klogere på, hvad det indebærer. Det kan give en god viden, som man kan bruge fremadrettet. Som kvinde, kan det dog godt være, at man har brug, for at få lavet nye negle bagefter. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor omfattende projektet er. Hvis det skulle blive nødvendigt med nye negle, så er der heldigvis hjælp at hente. Med gellack kan man få lavet nye og flotte negle. Det kan særligt være godt, hvis man lige har været i gang med et projekt, som har ødelagt ens negle. Den slags selvforkælelse må man nemlig godt bruge på sig selv nogle gange.

Nye negle

Spar penge på projektet

Hvis man vil bygge til lavpris, så er det også muligt. Der er løbende tilbud på diverse materialer, som man måtte have brug for til ens projekt. Man kan derfor gøre sit, for at holde øje med tilbuddene. Når der så er tilbud på det, som man skal bruge, så kan man slå til. Man kan besøge de forskellige byggemarkeder, for at se, hvad de har at byde på. Hvis man vil have endnu mere viden, så kan man bruge internettet. På internettet er der hjemmesider og blogs, der beskæftiger sig med byggeri og projekter. Her kan man blive klogere på priserne og få værdifuld vejledning. Det kan være rigtig smart at gøre dette, før man begynder på ens projekt.

Hav altid magnettape under byggeriet eller renoveringen

Hav altid magnettape under byggeriet eller renoveringen

Der er i dag mange, der kaster sid ud i diverse byggerier i hjemmet. Det kan være alt fra de små gør-det-selv projekter, som blot er med til at forskønne og vedligeholde hjemmet, som det er, men det kan også være de større projekter, der meget hurtigt kan gribe om sig.

Uanset hvad der tilfældet hjemme hos dig, så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med magnetbånd eller magnettape, som det også kaldes. Det kan nemlig i mange tilfælde være med til at gøre arbejdet en hel del lettere.

Derfor er magnettape så praktisk, og sådan bruger du det i din hverdag

Magnetbånd er et stærkt bånd med klæb på den ene side og magnet på den anden. Dette er et fleksibelt kvalitetsprodukt, der kan bøjes og skæres efter et nøjagtigt ønske, og derfor giver det gode muligheder for blandt andet tilpasning. Det kan derfor også bruges til ethvert ønske og behov. Med sin høje fleksibilitet og det ekstra stærke TESA klæb, er det desuden sikret, at tapen er meget alsidig, det betyder, at det kan anvendes til en lang række forskellige opgaver uanset, hvilken overflade der er tale om.

Magnettapen skærer du let over med enten en kniv eller en saks, så længden passer til den opgave, du står overfor, og så er det også sørget for, at materialet er UV coated. Det betyder, at det ikke smitter af på andre materialer under monteringen, hvilket især er relevant, hvis man har at gøre med nye, dyre og rene byggematerialer, der helst ikke skal tage skade.

Du kan bruge magnettape både i privaten som i erhvervslivet

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så tag et kig på det store udvalg af magneter fra Larko.dk. Her er der med sikkerhed lige præcis den magnettape, som du leder efter, hvad end det er til at holde dine byggeplaner på plads, mens de står på, eller det er for at gøre dit køkken mere praktisk, så du hurtigt kan hænge dine køkkenredskaber fra dig.

Det kan også være, at du driver dit eget erhverv, og her kan magnettape være særligt brugbart til blandt andet til at holde skilte, bannere og displays eller eventuelt som afmærkning på reolerne ude på lageret. Der er således rig mulighed for at gøre god brug af det – og snart vil du slet ikke kunne undvære det længere.

Sådan finder du den bedste håndværker

Sådan finder du den bedste håndværker

Se her på siden, hvor de forskellige håndværkere er placeret i landet. Der er helt sikkert en nær dig, du gerne vil bruge. 

Synes du derimod, at det er svært at finde en håndværker, hvis arbejde du er tryg ved.

Og måske er du lidt i tvivl om, hvordan du finder en god håndværker.

I mange tilfælde handler denne skepsis om, at du ikke er nok inde i, hvad deres arbejde består af. Bliver du bedre på det område, vil du sikkert kunne vælge den gode fra den dårlige.

Hvad skal de bruges til?

For hvad er det nu, vi bruger dem til? Vi kan jo vende spørgsmålet om, for hvad bruger vi dem snart ikke til. 

Selvom der er en stor gør det selv kultur i Danmark, bliver der stadig flere håndværkere. For det helt nødvendige ting, at vi kan have vores normale hverdag, der forudsætter arbejde, vi ikke selv kan lave.

Det kan være en rigtig god idé at pakke gør det selv attituden sammen, når I har bestilt en tømrer eller elektriker. Det kan jeg være her, at skepsissen tager sit spæde spadestik.

Når det kommer til den gode tømrer, murer, elektriker osv. Så er det et godt tip ikke bare at ville spare penge, når de er på besøg. Se i stedet alle tilbud, der kan være en grund til, at den billige er den billige.

 Så hav tillid til din håndværker, og bestil en god en, når du skal have lavet udbygning, tag, eller hvad det nu kunne være.

Bestil en håndværker, medmindre du selv er en

Har du bruger for et godt tilbud på en tømrer, murer eller lignende, kan du læse mere og få tilbud på Haandvaerkeroversigt.dk

Der er selvfølgelig nogle projekter, I sagtens kan klare selv. Men en god huskeregel til de lidt større projekter, som at skifte vinduer er terrassedør.

Hvis ikke du selv er håndværker, så har du nok godt af at bestille en. De vil meget gerne hjælpe dig, hvis du tør overlade ansvaret. 

Byg selv, hvis du vil bygge til lavpris

Byg selv, hvis du vil bygge til lavpris

Hvis du vil have gjort noget ordentligt, skal du gøre det selv. Det passer måske ikke altid, men sådan er det i hvert fald hvis du vil have gjort noget billigt. Og især med byggeprojekter, er der masser af penge at spare ved at bygge selv. Faktisk er det den eneste måde hvordan du kan bygge til lavpris. 

Men kan det virkelig altid lade sig gøre? Hvornår skal du bruge professionelle håndværkere, og hvornår ikke? Det kan du få svar på her på siden

planke med krumme søm og hammer

Husk at der er noget, der hedder byggereglement

Byggereglementet er en samling af regler og love, der styrer alt byggeri. Det er underordnet om det er store eller små byggeprojekter, de skal alle overholde byggereglementets regler. Og her står der bl.a. at der er nogle ting du simpelthen ikke må gøre selv. 

Men du må som regel bygge selv ting der ikke fylder mere end 10 kvadratmeter. Om det er et skur i haven, en carport eller en terrasse, fylder det ikke mere end 10 kvm behøver du ikke en byggetilladelse. Men der kan stadig være ting du skal være opmærksom på. Fx naboerne. Der er regler for hvor tæt på skellet du må bygge, selv hvis det er under 10 kvm. Og der er også grænser for hvad du selv må gøre så snart der er VVS eller elektrisk arbejde involveret.  Her er det vigtigt at du informerer dig godt og grundigt, inden du går i gang med dit projekt

analogt armbåndsur på grå højglans baggrund

Ikke alt kan betale sig at bygge selv

Medmindre du er en ekstrem ambitiøs amatør urmager, så vil du nok ikke kaste dig ud i at lave et armbåndsur selv. Der findes faktisk samlesæt, hvor du kan købe al indmaden til et armbåndsur, og så laver du huset selv og samler uret. Men der fleste vil nok bare købe sig et armbåndsur. Med et DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE 28 STERLING WHITE ur får du et utroligt flot armbåndsur, og helt sikkert billigere end, du kunne lave det selv.
Det er dog ikke altid at have uret på, mens du bygger andre ting – du skal jo gerne passe på det, så det holder i mange år.

Find de bedste priser til dine byggeplaner

Find de bedste priser til dine byggeplaner

Det er ikke altid billigt at få bygget nyt hus eller tilbygget noget til et allerede eksisterende hus. Derfor er det vigtigt for mange at finde gode priser. Måske er det blot mindre opgaver, du søger løst. Så er der jo altid den mulighed, at du selv ordner det. 

Men er det udenfor dine kompetencer, så find den bedste handyman til en overkommelig pris.

vinflaske

Hvornår bør man klare tingene selv, når man har projekter i hjemmet?

Når vi har noget, vi gerne vil have lavet i vores hjem, er der som regel to muligheder. Enten gør du det selv, eller også hyrer du en professionel. Men om man lige selv kan klare det, er jo forskelligt. Typisk afhænger det af, hvad du kan. Kan du for eksempel male, er der jo penge at spare der. Er du håndværker, er der masser af penge at spare på mange ting. Dog bruger du naturligvis din tid i stedet for.

Om du bør gå i gang med en opgave eller ej, afhænger af dens omfang. Er det et job for en elektriker, bør du for eksempel være påpasselig. For det er ikke helt nemt og ufarligt. Er du heldig, kender du en, der kan hjælpe dig lidt på vej. Men ellers er det med at være ærlig omkring dine egne evner, og hyre professionelle efter behov.

sociale medier symboler

Hvad køber man til husejeren, der har det hele?

Er det en af dine bekendte, der har kastet sig over et byggeprojekt, og er det ved at være færdigt? Så er det med at finde på en god lille housewarming gift. Og dette er da vin. For det kan man jo ikke få nok af. Så har man altid noget, man kan tage hul på – både når man er alene, eller når man har gæster. 

Find gode gaveideer online. Selv hvis modtageren ikke er meget til vin, er det stadig fint. For når man har gæster, er det jo ganske almindeligt, at man serverer vin. Og så er der jo noget godt til modtagerens gæster.

Er du typen, der går op i vin, følger du sikkert en eller flere blogs omkring emnet. Måske har du endda din egen blog, Facebookgruppe eller Instagram, hvor du skriver om din viden. Er dette tilfældet, kan du måske optimere det indhold, du lægger ud. Lær mere om sociale medier og hvordan man bruger dem bedst muligt. På den måde kan du få flere følgere og udgive mere spændende indhold.