Blog

Hvad koster byggestrøm

Hvad koster byggestrøm

Måske har du planer på at bygge ny og derfor er du naturligvis igang med at lave et budget, der du tager stilling til de forskellige økonomiske poster som et byggeri har. Pris for den faste elinstallation og pris for tilslutning ved de fleste af os at vi skal regne med. Men hvad med byggestrøm. Hvad er det og hvad koster byggestrøm?

Det et altid en god idé at ringe til en lokal elektriker, f.eks. hvis du bor på Amager, kontakt din lokale elektriker på Amager og spørg dem til råds før du går i gang med at planere strøm. De fleste elektriker er glade for at dele med som omkring gode råd, også mht. til byggestrøm.

Hvad er byggestrøm?

Byggestrøm er den strøm, som skal bruges under byggetiden i et byggeri. Når et en bygning skal opføres eller renoveres, bruges der meget mere strøm end hvad vi bruger normalt i en husstand. Dette gælder særligt i vinterhalvåret, hvor det et vigtigt at byggeriet om området holder tørt for at undgå, at materialerne tager skade.

Byggestrøm priser hvad koster byggestrøm?

Byggestrøm koster op i 20.000 kroner, for et almindeligt husbyggeri. Ved større byggerier løber udgiften langt højere. Prisen for byggestrøm (forbrug) en del af hvad byggestrøm koster, men du skal oveni også betale for at leje eller købe en byggestrømtavle og oveni så skal du have en autoriseret elinstallatør til opsætning af denne.

Hvad koster det at leje en byggestrømtavle?

Forskellige elektrikerfirmaer tilbyder udlejning af byggestrøm tavler, alt fra 20 kr til 150 kr om dagen. Så priserne på leje af byggestrømtavle varierer meget. Det bedste du kan gøre, er at indhente tilbud ved forskellige elektriker, Du kan f.eks. indhente tilbud på byggestrøm ved denne autoriserede elinstallatør.

Husk på at det ikke altid bedst at gå efter den billigste pris, gå efter din mavefornemmelse og find en elinstallatør som du har kemi med, så bliver byggeprojektet og planlægningen omkring byggestrøm en del sjovere.

Tid til nyt tag? Disse tagtyper skal du vælge hvis du vil spare penge

Tid til nyt tag? Disse tagtyper skal du vælge hvis du vil spare penge

Skal du have et nyt tag inden for den nærmeste fremtid, så er det en god idé at gå i gang med at finde muligheder og tilbud i god tid. Der findes nemlig flere ting du kan gøre, hvis du skal have nyt tag før at økonomien er helt så god til det.

Kend til dine muligheder og hvad dine muligheder kan gøre for dig

Det er en dyr omgang at skulle have et nyt tag. De fleste ved at det er den udgift som en boligejer frygter allermest og når der købes nyt hus er det derfor også særligt taget og konstruktionen der får en god besigtigelse før der vurderes om der skal tages højde for det i købsprisen eller ej.

Der findes mange forskellige typer tage. Der er de klassiske tegl og der er også eternittag samt ståltag. Det er forskelligt hvilket look man ønsker at gå efter. Det kan sagtens tænkes at du har købt et hus med en type tag, som du ikke synes du vil gå videre med og så er der heldigvis nogle ekstra muligheder til dig, hvis det er sådan en situation du står i.

Der findes nemlig forskellige muligheder alt efter om der er undertag eller ej. Der findes også løsninger, hvis du skal spare penge, hvor du ikke bare kan spare pengene på at købe et billigere tag, men du kan også spare penge på områder som f.eks. nedrivning og bortskaffelse af tidligere tag.

Stål- eller eternittag kan for mange være det perfekte valg

Hvis du vil spare penge på både materialet af det nye tag og undgå at skulle betale for at få revet det tidligere tag ned først, så kan det være at du bør overveje Decra som er et flot ståltag som kan passe ind både til det moderne men også det klassiske hjem.

Taget Decra har ikke brug for at der først bliver fjernet et tidligere tag og kan i realiteten bare lægges ovenpå det gamle. Det gør det meget billigere for dig, for det er bl.a. noget af det man som boligejer skal betale for og som er en ærgerlig ting at betale for, fordi det ikke er nogen særlig glæde efterfølgende.

Ingen asbest i de nye eternitplader

Der er også andre muligheder for at et billigt tag og det er bl.a. at vælge et eternittag. Når der nævnes eternit, kan det for nogle være en torn i ørerne, fordi der har været så meget fokus på asbest i de gamle eternittage og det har kostet boligejere rigtig mange penge at få bortskaffet fordi der er særlige regler for bortskaffelsen af dette.

Den dag i dag har man heldigvis fundet ud af at lave eternittagplader uden at bruge asbest og det har udover tagpap vist sig at være en af de mest oplagte tage at vælge, når man skal finde det billigste af det billigste. Det betyder ikke at du skal acceptere at dit tag ikke er tætnet eller sådan noget. Nej, du har et fint tag når du har valgt et eternittag.

Levetiden kan forlænges på tag ligesom ved madvarer

Et eternittag siges at holde i 10-15 år i det danske klima. Det er ikke så længe som når man arbejder med keramiske teglsten og lignende, men det er lidt som med madvarer hvor der står mindst holdbar på og i mange tilfælde kan det holde sig ekstra længe.

Ligesom at du kan fryse madvarer ned for at kunne få gavn af det over en længere periode, således kan du også vælge at behandle dit eternittag og få flere år ud af det. Mange har haft stor glæde af at male deres eternittag, for det giver lige nogle ekstra års levetid og er meget billigere end udskiftning af selve taget.

Hvad koster et akut vagtudkald

Hvad koster et akut vagtudkald

Hvis du nogensinde har prøvet at ende ud for et akut håndværkerproblem, hvor du nødsaget ringet til en elektriker, låsesmed eller VVS’er. Hvis det er tilfældet, så er du også måske efterfølgende blevet chokeret over den høje regning, på udrykningen. I denne artikel vil vi forklare hvad det er det koster og hvorfor det koster så meget at bestille et akut vagtudkald indenfor håndværkerbranchen.

Hvad er et akut vagtudkald?

Et vagtudkald er når der sker en akut skade hvor du akut bestiller hjælp af en håndværker, det kan f.eks. være.

  • En tømrer
  • En låsesmed
  • En elektriker
  • En VVS’er
  • En gravemand
  • En glarmester

Når skaden er akut, så bliver håndværkeren nødt til at stoppe alle sine aktuelle planer og rykke ud til dig. Vagtudkald kan også bestilles i dagtimerne selvom at de er mange der forener et vagtudkald med arbejde der udføres efter arbejdstid.

Hvad er det der koster mht. til et akut vagtudkald?

Når en håndværkervirksomhed tilbyder vagttelefon, er de som regel nødsaget til at betale den medarbejder der har vagten et gebyr på minimum 20 kr. i timen enligt overenskomst. Dette gebyr (løn) betaler virksomheden til sin medarbejder uanset om vagttelefonen ringer eller hvis den ikke gør.

Vagtudkald priser

Regne med at håndværker virksomhed betaler 20kr x 730 timer = 14 600 kr. om måneden for at kunne tilbyde døgnvagt. Udover denne omkostning så skal medarbejderen selvfølgelig have ekstra løn + tillæg for ekstra arbejde, når telefonen vel ringer. Alle disse udgifter skal dækkes af nogen, og det bliver naturligvis dig som kunde.

Hvad koster et akut vagtudkald

Hvad et akut vagtudkald koster afhænger flere forskellige faktorer, hvor skaden er, hvor nemt der er for håndværkeren at komme til, hvor lang tid det tager at reparere skaden osv. Det plejer at være lidt billigere at bestille en låsesmed hvis du har smækket dig selv ude, da det som regel ikke tager så langt tid at åbne en lås og der er mange som smækker sig ude hver dag, så en låsesmed kan f.eks. tillade sig at være lidt billigere end f.eks. en elektriker med døgnvagt. En fejlsøgning af strøm plejer at være mere omfattende og nogle gange kan de tage flere timer at reparere en el fejl f.eks. hvis der et kabel som ligger i jorden som er i stykker f.eks.

En låsesmed koster fra 800 kr i dagtimerne imens en elektriker koster fra 2200 kr i dagtimerne og opad i Storkøbenhavn.

 

 

Har du lyst til en forandring i boligen?

Har du lyst til en forandring i boligen?

Trænger du til forandring? Er du træt af indretningen af dit hjem? De fleste mennesker har lyst til at ændre på indretningen af deres bolig en gang i mellem og synes det er kærkomment at købe en ny sofa eller nye puder til den de har, at det er dejligt at få nye gardiner eller få frisket trægulvet op. Det giver ligesom ny energi til hjemmet og man kan glæde sig over det nye, når man bevæger sig rundt i hjemmet. Nogle mennesker ved lige, hvad der skal til og, hvad de vil købe af nye ting. Andre er ikke så sikre, de ved bare, at de gerne vil have, der sker noget med indretningen. Hvis du hører til den sidste kategori, så kan du få råd og inspiration her.

Hvilken tilgang har du?

Der er flere måder at gå til det, når der skal ske forandringer i indretningen af dit hjem. Du kan naturligvis vælge at skifte hele møblementet ud og købe alt fra nyt. Det er dog de færreste, der lige har økonomien til det, og selvom du har, er der måske ting og møbler, som du er knyttet til og ikke ønsker at skille dig af med. Det kan være du har arvestykker, der minder dig om familiemedlemmer, eller måske har du i mange år samlet møbler, som du er rigtig glad for og ikke vil skifte ud. Og det er heller ikke nødvendigt at skifte alt ud for at opnå en stor forandring.

Hvad kan du tage fat på?

Har du møbler du ikke vil udskifte, kan du koncentrere dig om andre ting. Det kan være farven på væggene, gardiner og tilbehør såsom puder, plaider, løse tæpper, billeder og pynteting. Når et rum får en ny farve – eller en farve, for i mange år har væggene været meget hvide her til lands – så ændrer stemningen i rummet sig rigtig meget. Supplerer du med nye løse tæpper og puder til sofaen, så er der allerede sket en stor forandring. Gardiner spiller også en stor rolle for atmosfæren i rummet. Har du for eksempel haft diskrete plisségardiner i stuen, så vil rummet blive meget anderledes, hvis du får nogle mere markante gulv til loft gardiner.

Harmoni og mix

Vil du gerne skifte nogle af møblerne ud – er sofaen efterhånden godt brugt eller spisebordet ridset og hakket efter års brug – så sørg for, at de nye møbler og ting du køber harmonerer med de møbler, du beholder. Du kan naturligvis sagtens blande nyt og gammelt. Men det skal gøres med omtanke, så det ikke kommer til at se rodet ud. Sørg for at fordele gamle og nye ting, så du ikke har et rum eller en del af stuen, som kun er indrettet med nye eller gamle ting. Det bedste resultat opnås ved et mix.

Tænk gulv ind i forandringen

En meget markant og betydningsfuld del af din indretning er gulvet. Det betyder virkelig meget for eksempel i din stue, hvis du får et slidt og kedeligt trægulv slebet af. En anden ting man kan gøre ved et trægulv, er at ændre gulvets farve. Det kan en professionel gulvsliber gøre og det vil gøre en kæmpe forskel i rummet. Det mest almindelige er naturligvis at få gulvet lysnet. Men noget, som ingen rigtig tænker på, er, at du også kan gøre dit trægulv mørkere. Hvis du drømmer om et trægulv i en mørk træsort, så kan du i stedet få dit lyse trægulv farvet mørkt og på den måde få den indretning, du drømmer om. Man kan sågar bejdse et gulv i en farve – grøn, blå, rød osv. – hvis man har lyst til det. Så der er mange muligheder for forandring ved hjælp af gulvet.

Gå efter de bedste tilbud, når du hyrer en håndværker

Gå efter de bedste tilbud, når du hyrer en håndværker

Håndværkere har ry af at være ret dyre at bruge. Til gengæld så har du en vis garanti for, at der bliver udført et godt og solidt stykke arbejde. Det vil man jo gerne betale for. Du behøver dog ikke bare at acceptere det første det bedste tilbud, du får. Det er altid klogt at få flere håndværkere til at kigge på den pågældende opgave. Så har du nogle forskellige tilbud at vurdere og sammenligne. Kontakt derfor altid 3-4 forskellige håndværkere eller firmaer, når der er en opgave på dit hjem eller din arbejdsplads, der skal løses.

Hvordan finder du en håndværker?

Når du skal finde den mest velegnede håndværker til den mest attraktive pris, så kan det godt føles lidt som at lede efter den berømte nål i høstakken. Så kan du google lidt rundt og finde nogle håndværkere eller nogle firmaer i den pågældende branche. Men hvordan kan du så være sikker på, at deres priser holder, og deres kompetencer er i orden? Og hvordan kan du være sikker på, at de er troværdige og overholder jeres aftaler? Læs mere her for gode råd ifm. dette.

Få 3 uforpligtende tilbud fra godkendte håndværkere

Det går ud på, at de kontakter tre forskellige håndværkere, som de samarbejder med. De er godkendte, fordi de kan levere det, der kræves. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan stille og roligt vurdere de enkelte tilbud, når de tikker ind. Så kan du sammenligne de tre tilbud og eventuelt vælge et af dem. Der er ingen købetvang, så du kan roligt betragte det som en god service.

Det sparer dig for en masse tid, som du ellers skulle bruge til at finde og udvælge relevante håndværkere. Desuden giver det dig en god forbrugersikkerhed, at du ved, at der er tale om ordentlige firmaer og håndværkere. Det kan derfor rigtig godt betale sig for dig at benytte dig af denne service. Du forpligter dig ikke til at skulle vælge et af de tre tilbud. Det står dig helt frit for.

På den måde kan du få lavet det arbejde, som skal gøres på en ordentlig og tryg måde. Kontakt dem gerne med det samme, så er processen sat i gang.

Få lavet en fed New Yorker væg efter mål

Få lavet en fed New Yorker væg efter mål

Det er meget hot at have en del glas i indretningen. Glas kan noget helt særligt i forhold til lys, refleksioner og look. Hvis du for eksempel synes, at en New Yorker glasvæg er noget af det fedeste, så er der måske ikke så langt fra tanke til handling, som du forestiller dig.

Sådan en væg kan skabes på forskellige måder, og du kan enten bygge den selv eller få en kompetent håndværker til at lave den til dig. Glasvæggen kan udformes på forskellige måder, og den kan være enten en hel væg eller en del af en væg. Uanset hvordan du ønsker din egen New Yorker væg, så kan det nok lade sig gøre – særligt hvis du overlader opgaven helt eller delvist til et professionelt firma.

Hvordan kan en New Yorker væg laves?

En New Yorker væg er bygget af glas, som er sat i rammer, som tilsammen udgør en samlet væg. Rammerne er typisk lavet af jern, stål eller messing, men de kan også være af træ. Især metalrammerne giver glasvæggen et råt og industrielt look.

Ud over at sådan en væg giver noget helt unikt til indretningen, så giver det også en del mere lys i de rum, som deler væggen. Glas giver lys, og det reflekterer lys. Væggen kan laves som en hel væg, eller den kan være delvist af glas. Der kan også være ruder eller døre, der kan åbnes og lukkes i væggen. Læs mere om New Yorker glasvægge, og få god inspiration til, hvordan sådan en kan skabes.

Få lavet din personlige glasvæg, så den passer helt perfekt til netop din væg og dine rum. Den kan laves efter individuelle mål, så den passer helt optimalt.

Hvilke fordele er der ved en New Yorker væg?

En New Yorker væg ser for det første super fed og rå ud. For det andet giver den en masse ekstra lys til de rum, der er involveret i den. Det kan være en måde at dele et rum op på – uden at der bygges en almindelig væg.

Det er en let og lys måde at dele et eller flere rum op på. Lysindfaldet bliver bevaret, og så giver væggen altså virkelig meget til stemningen og looket. Husk, at væggen kan laves efter individuelle mål og med de detaljer, som du ønsker. Kontakt gerne glasvaeg.dk med det samme og få en inspirerende snak og et uforpligtende tilbud på en glasvæg hjemme hos dig.

Byggeprojekter behøver ikke at koste en formue

Byggeprojekter behøver ikke at koste en formue

Nu er foråret for alvor på vej, og det betyder, at der kommer til at være rig mulighed for at komme ud at nyde det gode vejr. Af den grund er det på tide, at man finder noget at lave i det gode vejr. Og er der noget bedre end at bruge tiden på et nyt og spændende projekt, hvor der skal bygges noget nyt? Der er noget helt særligt ved at gå i gang med sådan et projekt. Mange tænker dog, at det kommer til at koste en hel masse penge, men det behøver det så sandelig ikke at gøre. Læs med her for at finde ud af, hvordan du nemt og billigt kommer i gang med dit næste byggeprojekt.

vaerktoejer

Hvad skal du have ordnet?

Inden du kan finde ud af, hvordan du skal gå til dit projekt, og hvordan du kan spare penge, er det jo vigtigt at have styr på, hvilket projekt du skal i gang med. Du har helt sikkert nogle ting og sager, som du godt kunne tænke dig forbedret. Men det handler i sådan et tilfælde om at vælge det projekt ud, som du har mest lyst til at gå i gang med. Det er sådan set ligegyldigt, hvilket projekt du går i gang med. Det vigtige er bare, at du finder det interessant og har lyst til at bruge en masse tid og kræfter på det. Inden man kan finde ud af, hvor man kan spare penge, er det altså vigtigt at gøre op med sig selv, hvad der skal ordnes. Nyt tag, et lille skur eller noget helt tredje? Mulighederne er mange, så det er bare med at vælge.

Få hjælp til projektet med et byggetilbud

Når du så har valgt dit projekt og skal til at i gang, vil du hurtigt opleve, at der er mange ting, der er svære at få klaret på egen hånd. Lige netop af den grund kan det være rigtig klogt at hente hjælp udefra. Dette behøver nemlig ikke at koste en formue, og så er du sikret den rette kvalitet i projektet. Find byggetilbud i dag, og så vil du opleve, at du kommer til at få lige netop den hjælp, der skal til. Det er nemlig altid godt at få noget hjælp udefra af nogen, der har forstand på det hele. Du kan derfor nemt komme i gang med dit byggeprojekt.

Calceku ApS kan hjælpe dig med at skabe din drømmebolig

Calceku ApS kan hjælpe dig med at skabe din drømmebolig

Mange mennesker går sikkert med en ide om, hvordan deres drømmehus skal se ud. Desværre kan det føles fuldstændig umuligt at få ført denne drøm ud i livet, hvis man ikke selv har forstand på, hvordan man netop bygger en bolig.

Heldigvis kan Calceku ApS, som er et firma bestående af en konstruktionsingeniør, og som skaber ingeniørprojekter, hjælpe dig, sådan at du kan gøre dine boligdrømme til en realitet.

Statiske beregninger til huset

Når du skal opføre et hus, så er noget af det allerførste, som man får lavet, ofte en optegning af huset. Og allerede i forbindelse med dette bliver det relevant at få fat i Calceku ApS, da de netop kan hjælpe dig med at lave statiske beregninger på huset og energiberegninger.

Statiske beregninger på huset er nemlig med til at sørge for, at det hus, som du har planer om at bygge, lever op til de styrkemæssige branche- og normkrav. Dette er vigtig at have styr på, sådan at det hjem, som du bygger, lige pludselige ikke overholder kravene.

beregning

Få hjælp til hele processen

Det er naturligvis ikke kun de statiske beregninger til huset, som det er vigtigt, at der er styr på. Generelt er der mange ting, som du skal sikre dig, der er i orden, når du bygger et hus, hvilket kan føles enormt overvældende, hvis man ikke har prøvet det før.

Heldigvis kan du ved Calceku ApS få hjælp til din byggeproces, sådan at du har en rådgiver med dig igennem hele processen, hvilket altså kan være en rigtig god fordel. Din rådgiver vil være en konstruktionsingeniør, som altså har stor forstand på ingeniørprojekter i forhold til byggeri.

Også hjælp til de mindre byggeopgaver

Det kan også være, at du ikke skal bygge et helt hus, men i stedet står med et lidt mindre projekt – som selvfølgelig også kan føles ganske overvældende, hvis man ikke selv har erfaring med byggeri. Det kan være du vil have tilføjet en altan til dit hjemme, har brug for en ståltrappe inden- eller udenfor, eller måske dit sommerhus trænger til en ordentlig renovering.

Mulighederne er mange, men ikke desto mindre kan Calceku ApS altså også være en hjælpende og guidende hånd for dig igennem disse byggeprojekter. Ved at gøre brug af dette firma, så har du altså muligheden for at fjerne noget af alt den stress, som ofte kommer med et byggeri, når man ikke er vant til det.

Vælg epoxymaling, når gulvet skal være flot og ekstra slidstærkt

Vælg epoxymaling, når gulvet skal være flot og ekstra slidstærkt

Hvis du går efter kombinationen af et flot og helt ensartet gulv og et ekstraordinært slidstærkt gulv, så kan epoxymaling sagtens være den optimale løsning. Det kan have både en helt skinnende, en mat eller et gråligt look. Dermed kan du vælge den type epoxymaling, som gør dit gulv helt unikt. Det betyder meget for hele rummets look, hvordan den endelige finish på gulvet er.

Du kan enten selv påføre gulvet det ultrastærke epoxymaling, eller du kan overlade opgaven til en professionel håndværker.

kvinde_gulv

Hvad er epoxymaling?

Epoxymaling er en to-komponent maling, som blandes af to materialer lige inden, det skal anvendes. Det består af en base og en hærder, hvis kemi er så enestående, at de tilsammen udgør noget af det mest slidstærke gulvmaling, der findes.

Den type maling er meget brugt i forbindelse med gulve i industrien, men det er også ved at vinde indpas i private hjem. Det er det netop på grund af dens særlige slidstærke og solide egenskab og også på grund af den lækre finish, som overfladen får.

Vær opmærksom på, at epoxymaling ikke er velegnet til gulve, der er fuger eller andre lignende ujævnheder i. Denne type maling minder meget om helt almindelig gulvmaling, men der er dog noget, du skal være særligt opmærksom på, hvis du vil udføre arbejdet selv.

Lad en professionel klare opgaven til en god pris

Hvis du sætter dig grundigt ind i, hvordan du skal håndtere epoxymalingen, eller prioriterer du at bruge tiden anderledes, så er det super at sætte en håndværker på opgaven. Så er du sikker på, at resultatet bliver lige, som det skal være.

Vælger du at gøre det, så er det altid klogt at indhente et par tilbud, som du kan vælge imellem. Her hos maleeksperten.dk kan du få tre forskellige uforpligtende tilbud, som du kan vurdere stille og roligt. På den ene side skal du jo kunne forvente, at jobbet bliver udført professionelt og med et sublimt resultat. På den anden side, har du nok ikke lyst til at betale mere end nødvendigt for at få det gjort.

Derfor bør du altid give dig god tid, inden du vælger den håndværker, der skal udføre det pågældende arbejde for dig. Kvalitet koster, men det behøver ikke at koste mere end nødvendigt. Få et godt håndværkertilbud og diverse gode malingtilbud hos maleeksperten.dk. Det kan virkelig godt betale sig.

Få inspiration til brugen af fliser på væggene

Få inspiration til brugen af fliser på væggene

Mange af os har vægfliser i vores hjem. Det kan være af æstetiske eller funktionelle grunde, men ofte er valget af fliser permanent. Det gør, at vi ofte går efter det sikre valg, som nogle gange også er en smule kedeligt.

Med udskiftelige vægfliser er det imidlertid muligt at følge forskellige farvetrends og ændre udseende på et rum, når ens smag ændre sig. Konceptet kaldes Click’n Tile, og det er en fantastisk måde at forny boligens rum på.

En ny måde at bruge fliser på

Når du tænker på vægfliser, tænker du måske på en meget permanent løsning. Derfor kommer vi også ofte til at vælge nogle neutrale fliser, da de skal kunne passe til vores smag i mange år fremover.

Nu er der dog en anden mulighed, som gør det muligt at udskifte vægfliserne når som helst. Konceptet Click’n Tile er en type vægfliser, som kan klikkes af og på. Dette gør det muligt, at ændre farver og mønstre på væggen så ofte man ønsker.

De udskiftelige vægfliser gør det muligt at prøve nogle sjove og anderledes farver, da de ikke er permanente. De gør det også muligt at afprøve forskellige farvekombinationer og mønstre. Det er en interessant måde, at give en rum et personligt præg.

hus

Fliser på badeværelset

Mange badeværelser har fliser, da fliser kan tåle vand. Badeværelset er et perfekt sted at bruge Click’n Tile og give rummet et pift.

Et badeværelse behøver ikke være hvidt og ordinært. Der kan sagtens tilføres lidt farve til rummet, og vægfliser er en perfekt måde, at gøre det på.

Fliserne kan bruges i store dele af badeværelset eller blot i en lille del. Det kan være ved badet eller ved vasken. Med de udskiftelige vægfliser er det også muligt, at matche fliserne med forskellige elementer i badeværelset. Det kan eksempelvis være, at både vægge og håndklæder skal være røde.

Et unikt udtryk i køkkenet

Vægfliser i køkkenet er smart af flere grunde. Under madlavning kan de ofte ske, at noget sprøjter op på væggen og skaber pletter. Det ser ikke så godt ud, men fliser kan nemt rengøres.

Fliserne fra Click’n Tile kan endda tages af og vaskes i opvaskemaskinen. Dette gør det endnu nemmere at rengøre fliserne.

Ud over at være smarte i forhold til rengøring af køkkenet, giver vægfliser et unikt og cool look til rummet. Et interessant mønster i fliserne, kan gøre køkkenet meget mere personligt.

Ligesom på badeværelset kan fliser i køkkenet udskiftes når som helst, hvilket gør det nemt at ændre rummet udtryk.