Blog

Gode tilbud på gulvafslibning – og på legetøj til far

Gode tilbud på gulvafslibning – og på legetøj til far

Jeg har fundet et par gode tilbud på gulvafslibning, men for at det ikke skal blive for kedeligt, har jeg fundet en side med sejt legetøj til den voksne mand.

Få det huslige klaret og få en gulvafslibning

Efteråret er kommet og det betyder at man kan få ordnet de huslige pligter og skavanker, som man ikke er kommet til over sommeren.

Et hjem kræver vedligeholdelse og nogle gange er det de store ting, der skal ordnes. Det bedste er at få gjort det, når du har overskud og du kan finde en god pris.

Skal dit hjem shines op til de mørke vintermåneder, er det et rigtig godt tidspunkt at gå slebet dine gulve. En gulvslibning kan give nyt liv til et gammelt gulv og finder du det rette tilbud, er det godt givet ud.

Jeg har fundet nogle gode tilbud på gulvslibning, så du kan få ordnet gulvet, så dit hjem er klar til gæster i vinterhalvåret.

Der er også gode priser på gulvafhøvling og priserne er med løn og kørsel inkluderet.

Få slebet dit gulv og giv dit hjem og indretning nyt liv. Det er måske et stort projekt, men når du ser resultatet, bliver du ikke skuffet. Se priserne her

bygning

Legetøj til far – luftgeværer

Når nu vi snakker om noget så kedeligt som gulvafslibning, har jeg fundet et site med fede og virkelighedstro luftgeværer.

Elsker du våbenmekanik og kan du lide at skyde til måls på en skydeskive, er et luftgevær måske det du mangler. Luftgevær minder meget om rigtige geværer og er derfor kun for voksne. Til gengæld får du et meget realistisk gevær, som du kan gå op i.

www.luftgevaeret.dk/ kan du finde mange seje og virkelighedstro luftgeværer, så du kan øve din skudpræcision med et virkelighedstro gevær. Nogle af geværerne kræver dog jagttegn, men du kan også vælge et gevær, der må bruges på privat grund uden jagttegn. Denne hobby kan være meget underholdende, men kan også bruges som seriøs skudtræning.

Husk altid at være opmærksom på regler og anvisninger, da luftgeværer kan påføre alvorlig personskade. Desuden må luftgeværer ikke bruges eller bæres på offentlig grund. Hold derfor geværet på privat grund og brug kun geværet til at skyde til måls efter en skydeskive. Må ikke anvendes af børn.

Bliv helt klar til efteråret, med en gulvafslibning og en ny hobby

Sådan bygger du dit eget DIY plankebord

Skal du i gang med et projekt i hjemmet, så er du højst sandsynligt en rigtig gør-det-selv mand. Det er altid hyggeligt at gå og rode med et projekt i hjemmet, som man efterfølgende kan kigge på og tænke: ”Det har jeg selv lavet, det der”. Det er en rar følelse af tilfredshed at kunne kigge på sit eget projekt, som man har arbejdet hårdt for at gøre færdigt og vide, at det nu er færdigt.

Er den en gør-det-selv man , der mangler lidt inspiration til, hvad dit næste projekt skal være, så skal du ikke være bekymret. Der findes et hav af forskellige spændende ting, man kan give sig i kast med at bygge, og så er det ofte ret simpelt og billigt. Det behøves altså ikke at koste en formue for at lave et fedt og originalt projekt.

Dette kan eksempelvis være dine egne møbler, som du kan bruge hver dag sammen med familien og blive mindet om, at du selv har lavet det. Møbler er også noget, der holder i lang tid, og så kan du ved selv at lave dem være med til at sætte dit helt eget præg på hjemmets design.

Byg dit eget plankebord

byg dit eget bord

En af de ting, du kan give dig i kast med, hvis du mangler inspiration til dit næste projekt, er et plankebord. Et plankebord er råt og rustik og passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Derudover er det et råt materiale, man arbejder med, der bare gør det hele lidt federe. Et spisebord er noget, der fylder meget i stuen eller køkkenalrummet, og derfor bør man gøre så meget ud af det, som muligt. Du bør altså ikke gå på kompromis med dit drømme spisebord, og derfor skal du da helt bestemt bygge det selv, hvis du har mod på det.

Til et plankebord skal du selvfølgelig bruge nogle forskellige materialer. Dette er først og fremmest træplankerne. Derudover skal du også bruge værktøjer som en rundsav og en hobbykniv, så du kan skære til. Du skal også bruge bordpladeolie og en pensel, så du kan male det på. Det er meget vigtigt, at plankebordet får den rette behandling, så det holder sin kvalitet i lang tid.

Derudover skal du selvfølgelig også brug bordben. Her kan du være kreativ og vælge de helt specielle bordben, der passer til resten af rummets design. Det er jo en af de skønne dele ved at bygge tingene selv. Det er også vigtigt, at du får slebet bordet efterfølgende med sandpapir.

Som en sidste ting skal du selvfølgelig også bruge det helt basale som en boremaskine til at skrue det sammen med og beskyttelsesbriller. Så er du gør-det-selv man, så er det bare at komme i gang med et ægte gør-det-selv plankebord.

 


Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Hold huset flot med hund i hjemmet

Hold huset flot med hund i hjemmet

En hund kan være en rigtig positiv tilføjelse til et hjem. Den kan sprede liv og glæde i hele huset, og det er selvfølgelig altid rart at blive modtaget med logrende hale, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag.

Et ekstra behåret og knap så rationelt tænkende medlem af familien kan dog også godt introducere en del problemer. Især hvis man godt kan lide et rent og pænt hjem, der er godt indrettet. For det første har mange hunde det nemlig med at fælde, og så kan man altså godt vinke farvel til sit ellers så rene gulv.

hunde seng

Løs problemerne nemt og enkelt

Nu vil der for evigt og altid ligge hundehår på gulvet, medmindre man konstant står med støvsugeren i hånden. Dette kan dog omgås ved at få sig en hund, der ikke fælder, eller som i hvert fald har meget korte hår. Alternativt kan man selvfølgelig også bare anskaffe sig en robotstøvsuger, som kan gøre arbejdet for en.

Desuden har nogle hunde en uvane med ikke ligefrem at efterlade deres hjemsted i den bedste stand. Man har hørt historierne om hunde, der har gnavet i alt fra sko til sofaen. Dette kan dog undgås ved at træne sin hund til kun at bide i det legetøj, der er sat til side til den.

Indret huset med flot hundeudstyr

Selvom din hund hverken æder sko eller strør hår rundt omkring i hele huset, kan den dog godt præsentere en indretningsmæssig udfordring for langt størstedelen af det hundeudstyr, der skal stå i selve hjemmet er nemlig ikke ligefrem genstande, der pynter.

hunde

Dette er udbyderne dog også ved at være blevet opmærksomme på, og stadig flere producenter af hundeudstyr er derfor også i gang med at producere stilrent hundeudstyr, der passer ind i det moderne og pæne hus. Du kan finde nogle af disse genstande på online butikker, der beskæftiger sig med hundeudstyr, såsom https://canem.dk.

Hvis man for eksempel tager et klassisk eksempel på hundeudstyr, såsom hundekurven, så bestræber disse producenter sig på at gøre denne meget mere enkel og elegant. Det indebærer i høj grad farvevalget, og de moderne hundekurve bliver for eksempel næsten udelukkende lavet i farver, der kan passe ind i et moderne hjem – såsom grå, brun og sort.

Desuden er udformningen af hundekurven også blevet langt mere lig resten af husets møbler, hvilket virkelig hjælper den til ikke at skille sig ud og gøre opmærksom på sig selv. Hundekurven kan ligefrem blive en indretningsgenstand i sig selv.

Det selvsamme kan siges om meget andet hundeudstyr, der er nødsaget til at stå i huset, hvilket betyder, at du sagtens kan holde et pænt hus med hund i hjemmet.

 


Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.