m11

Vi har en generel tendens til at fokusere meget på, hvordan vores boligs ydre tager sig ud. Det er naturligvis også vigtigt, at tag, facade, vinduer, døre og lignende spiller fuldstændigt, men der er altså også mindre ting, der har en vigtig rolle, hvilket rigtig mange faktisk glemmer. Prøv bare at læse med her. 

Lampe

Stel og glas  

Når du får gæster på besøg, kan du ret simpelt imponere med flot stel og flotte glas. Du kan eksempelvis dække flot op, hvis du får middagsgæster med et matchende stel. Der findes ret mange stel på markedet, så der må næsten være noget, der falder i din smag. Du behøver heller ikke gå efter de mest populære stel, da du sagtens kan finde et flot stel på et loppemarked. Hertil er flotte vinglas og vandglas virkelig også et must på bordet. En helt anden ting er smarte drinksglas! En sikker klassiker er gin og tonic. MEN HVILKE GLAS TIL GIN OG TONIC? Men kan sådan set bruge de fleste glas til gin og tonic, men det mest populære er og bliver ballonglas eller tumblerglas. Hvis du er vild med gin og tonic, bør du derfor investere i flotte glas til den populære drink. 

Lamper sætter prikken over i’et 

En flot lampe over spisebordet, kan så sandelig gøre noget for helhedsindtrykket af hjemmet. Hvis du har en gammel fin lampe, og du har hænderne ordenligt skruet på, kan du jo kaste dig ud i selv at give lampen nyt liv. Det kan også skabe et spændende samtaleemne over bordet. Det kræver ikke meget andet end en god spraymaling, og at du selvfølgelig tør give dig i kast med at skrue lampen fra hinanden. Er du ikke så handy, kan du altså også købe utroligt mange flotte lamper. Mange privatpersoner sætter også gamle PH-lamper i stand. Du kan også medbringe dine egne gamle lamper og betale dig fra, at andre sætter lamperne i fin stand. 

Malet væg

Farver, farver og atter farver  

Et hjem kan hurtigt blive kedeligt uden farver (synes de fleste da i hvert fald). Der er selvfølgelig forskellige indretningsstile, men lidt farver hist og her kan give fokus til ting, som ellers ikke er så iøjnefaldende. Er du ikke helt klar til at tage springet og male dine møbler i farver, kan du nøjes med at male eller tapetsere en enkelt væg. De fleste af os har hvide eller beige vægge, men en væg med farve kan nemt skabe en ny slags hygge. Møblerne, billederne eller andet, der står op ad væggen eller hænger på væggen, får på den vis også helt nyt liv, da væggen skaber fokus og opmærksomhed på ting omkring sig. Vægge i alverdens farver er temmelig populære for tiden, så det er bare med at vælge din yndlingsfarve.