m11

Når du bygger, er der meget, du kan lave selv. Der er også nogle ting, som er lidt for komplicerede. Skal du have installeret en elevator, er det fx en god idé med lidt hjælp. Selvom du er en god vicevært, en dygtig amatørhåndværker eller endda udlært, så kan du have brug for hjælp.

Det kan være en god idé med en elevator i et etagebyggeri. Har du opkøbt en gammel bygning, hvor der ikke er en elevator? Så kan det være en idé med en montering af elevator i bagtrappen. Det giver dine lejere flere muligheder, og det gør lejlighederne mere attraktive.

Fødder går op ad trappe

Hyr hjælp

Skal du finde hjælp til at få sat en elevator op, så kan du nemt finde det. Omkring hovedstaden skal du selvfølgelig bruge det bedste elevatorfirma i København. I andre dele af landet kan du prøve en Google-søgning. Så dukker der sikkert noget op.

Før du hyrer hjælp, kan det være en god idé at finde ud af, hvad andre synes om dem. Læs nogle anmeldelser, spørg kolleger eller bekendte. Hvis du hører noget dårligt, så find et andet firma. Du skal kunne føle dig sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde. Har andre fået det, kan du bedre regne med, at du også får det.

Elevatorknap tredje sal

Giv lejerne, hvad de vil have

Har du lejere i din bygning – eller vil du gerne have det – så er en elevator en god idé. Det er det, lejerne vil have. Det gør livet nemmere for dem. De slipper for at tage trapperne, når de af forskellige grunde ikke kan det. Det kan være, når de har købt stort ind og skal slæbe på en masse poser. Det kan også være mere permanent hos en gangbesværet beboer.

Giver du dine lejere, hvad de vil have, så bliver de boende. Trofaste lejere er en fordel. De giver dig en månedlig indtjening, som du kan regne med. Har du ingen lejere, har du heller ingen indtjening. Derfor kan sådan noget som en elevator være en fornuftig investering. Og så kan du jo se, om du kan få en god pris.