m11

Hvis du ønsker at beskytte dig mod indbrud, så behøver det ikke koste flere tusindvis af kroner, du kan altid starte med selv at gøre det sværere for tyven. Internationale undersøgelser viser, at hvis du bare gør det lidt mere kompliceret for tyven, vælger tyven et andet nemmere sted at lave indbrud på. Indbrudssikring behøver derfor ikke være dyrt, billig indbrudssikring eller gratis indbrudssikring kan du selv skabe.

Hvordan kan jeg så nemmest og billigst indbrudssikre mit hjem?

Du kan skræmme en indbrudstyv gennem at f.eks. købe nogle billige timere til udendørsbelysning og med lidt rod i gangen og naboens hjælp til at tømme postkassen, mens du er på ferie. Det mest skræmmende ting for en indbrudstyv er faktisk venlighed: hilse på de mennesker du aldrig set før i området, og spørg dem om du kan hjælpe dem med noget. Det er den mest effektive beskyttelse mod indbrud og tyve. En tyv, der ved, at han er let at genkende, vil sandsynligvis derfor gå til et andet kvarter.

 

Indbrudssikring af vinduer og indbrudssikring af døre

Det er naturligvis dyrere at skifte vinduer og døre ud til mere sikre modeller. Men gode låse og er i sig selv nok i de fleste tilfælde mod indbrud. En låsesmed som f.eks. Norh Sikring, kan sætte en ekstra lås op eller udskifte en gammel usikker lås til en mere sikker lås, for et mindre beløb, denne låsesmed har f.eks. prisgaranti, som du kan læse længst ned om via linket.

 

Udover din hoveddør så bør du også være ekstra opmærksom på din terrassedøre. En terrassedør skal altid have en lås på den indvendige side, som du låser, når du forlader hjemmet eller faktisk også når du er hjemme.

 

Udendørsbelysning slå flere fluer i et smæk

Udendørsbelysning anbefales hvis du bor i villa, velplaceret udendørsbelysning skræmmer ikke bare indbrudstyve væk, de er også med til at skabe en hyggelig atmosfære omkring din bolig og i din have. Der findes mange elektrikere der er dygtige til at arbejde med placering ud af udendørsbelysning og vil derfor kunne hjælpe dig med at lave en god plan til din have så at du får god belysning placeret det rette steder i din have.