m11

Når man først er gået i gang med gør-det-selv renovering af ens hjem, så synes man lige pludselig at hele molevitten trænger til en opfriskning.

Tilføjelsen af et personligt touch

En af de vigtigste værelser i hjemmet, er selvfølgelig soveværelset. Det skal gerne have et personligt ”touch”, lige så meget som det skal udstråle ro og give en indre komfort. Netop ved det personlige ”touch” kan man spare mange penge, og gøre det selv. Det er utrolig populært og moderne lige i tiden med én væg der skiller sig ud fra de andre.

Det kan oftest være i en anden farve maling end resten af væggene, men man kan også gøre det unikt og selv tilføje struktur til væggen. Nogen de laver en hel væg om til én stor reol, så man kan fremvise alverdens ting der har betydning for en.

Mulighederne er uendelige

Man kan også give struktur ved at tilføje træpaneler til hele væggen og give det et rustikt udseende.

Man kan også gøre det til en rigtig newyorker lejlighed og tilføje en murstensvæg, for at give værelset det industrial look, der nu er så populært. Et godt tip her, er at bruge eventuelt flamingo, og så skære falske mursten ind i det, hvorefter man kan male det over så det rigtigt ligner mursten.

Nogle steder kræver en god og klog investering

Selvom der er mange steder at spare i soveværelset, må man nok erkende at det ikke burde være ens søvn man skal gå på kompromis med. For at kunne have energien til hverdagen, specielt en fyldt med gør det selv projekter, så kræver det en god nats søvn.

En god nats søvn starter ofte med ens seng, hvis den har fejl og mangler, så kan man hurtige mærke det dagen efter. Derfor giver det kun mening at investere i en kvalitets kontinentalseng, så alle ens søvnbehov bliver opfyldt. Hvis man har problemer med at falde i søvn alligevel, så kan man snildt tage en god bog med ind i sengen og læse til øjenlågene bliver tunge. Det smarte med en kontinentalseng er nemlig, at man kan justere positionen af madrassen, så man nemt kan få ryglæn til når man, blandt andet, læser.